Οικονομία

Ακρωτηριάστηκε μετά από ηλεκτροπληξία εργάτης του ΔΕΔΔΗΕ - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ακρωτηριάστηκε μετά από ηλεκτροπληξία εργάτης του ΔΕΔΔΗΕ - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή Φωτογραφία: INTIME
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 52χρονος εργάτης του ΔΕΔΔΗΕ που υπέστη ηλεκτροπληξία στη Σκιάθο και οι γιατροί προκειμένου να τον σώσουν ακρωτηρίασαν το δεξί του χέρι.

 Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Γ. Γεννηματά στην Αθήνα νοσηλεύεται ο 52χρονος επικεφαλής συνεργείου εργολαβίας της ΔΕΔΔΗΕ, εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροδότησης της Σκιάθου. Ο άτυχος άνδρας υπέστη βαριά ηλεκτροπληξία και εμφανίζει σοβαρά εγκαύματα.

Ο σοβαρός τραυματισμός και η αεροδιακομιδή στην Αθήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Skiathoslife, ο τραυματισμός συνέβη κατά την εκτέλεση εργασιών χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι ακριβείς συνθήκες. Κατά την προσπάθειά του να κόψει ένα καλώδιο, υπέστη ηλεκτροπληξία σοβαρής μορφής.

Ο γιατρός κ. Ελευθερίου, Διευθυντής του Κέντρου Υγείας, και το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό κατάφεραν να σώσουν τη ζωή τους, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης αποφασίστηκε η μεταφορά του σε ιατρικό κέντρο στην Αθήνα. Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με αεροδιακομιδή από το Αεροδρόμιο Αλ. Παπαδιαμάντης στις 12:10 χθες Κυριακή προς το Γεώργιος Γεννηματάς.

Η κατάστασή του παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως κρίσιμη.