Οικονομία

Απέκλεισαν το Τελωνείο των Ευζώνων: Επεισόδια μεταξύ αγροτών και αστυνομικών

Απέκλεισαν το Τελωνείο των Ευζώνων: Επεισόδια μεταξύ αγροτών και αστυνομικών Φωτογραφία: Eurokinissi
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στη Βόρεια Ελλάδα, αποκλείοντας βασικούς οδικούς άξονες ενώ πριν λίγο ξέσπασαν και επεισόδια με αστυνομικούς στο Κιλκίς, στο Τελωνείο των Ευζώωνων.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στη Βόρεια Ελλάδα, αποκλείοντας βασικούς οδικούς άξονες ενώ πριν λίγο ξέσπασαν και επεισόδια με αστυνομικούς, στο Κιλκίς, στο Τελωνείο των Ευζώωνων.

Στους δρόμους παραμένουν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες σε Λάρισα, Καρδίτσα και Μάλγαρα δηλώνοντας αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, μετά και τις τελικές αποφάσεις, που αναμένεται να ληφθούν αύριο Πέμπτη, από την πανελλαδική σύσκεψη που έχει προγραμματισθεί για τις 12 το μεσημέρι στη Νίκαια Λάρισας. 

Σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι του κλάδου επέμειναν στα αιτήματά τους και δήλωσαν ότι θα δώσουν το παρών στα μπλόκα που έχουν στηθεί στη χώρα. Αυριο θα λάβουν τις αποφάσεις τους και οι Σερραίοι αγρότες που συνεδριάζουν στις 12:00 στο δεύτερο όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών με εκπροσώπους αγροτών από την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Από τη Βόρεια Ελλάδα, θα βρεθούν στη Νικαια εκπρόσωποι απο τα μπλόκα των Μαλγάρων, Μουδανιών, Δερβενίου, Χαλκηδόνας, Πέλλας, Κιλκίς, Κουφαλίων.

Στην Καρδίτσα, οι αγρότες προχώρησαν νωρίτερα το απόγευμα στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού, με τον πρόεδρο Αγροτικών Συλλόγων Παλαμά Καρδίτσας, Κώστα Τζέλλα,  να κάνει λόγο για εμπαιγμό της κυβέρνησης.

{https://youtu.be/2dTi11yycmE?si=zPYjLo5dN8-DrETu}