Ελλάδα

Άγριο επεισόδιο με αστυνομικούς στην Κυψέλη - Βίντεο ντοκουμέντο

Άγριο επεισόδιο με αστυνομικούς στην Κυψέλη - Βίντεο ντοκουμέντο
Κλήθηκαν σε περιστατικό μεταξύ αλλοδαπών. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του Dnews, δέχθηκαν επίθεση από τους συγκεντρωμένους.

Περιπολικό του τμήματος της Κυψέλης κλήθηκε, στις 8 το πρωί, στη συμβολή των οδών Ζακύνθου και Κυψέλης προκειμένου να επέμβει σε περιστατικό μεταξύ αλλοδαπών.

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του Dnews, δέχθηκαν επίθεση από τους συγκεντρωμένους. Ο νεαρός άνδρας από το Καμερούν με τα λευκά ρούχα φαίνεται να ρίχνει κάτω τον έναν από τους δύο αστυνομικούς και να τον κλωτσά. Ο ένστολος προσπαθεί να σηκωθεί και όταν το καταφέρνει βγάζει το γκλομπ και προσπαθεί να αμυνθεί.

{https://youtu.be/cseBxAi2ZJI}

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο. O δεύτερος αστυνομικός φαίνεται ότι μιλά στο τηλέφωνο και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν επεμβαίνει προκειμένου να βοηθήσει τον συνάδελφό του που δέχεται χτυπήματα.

O νεαρός από το Καμερούν εν τέλει συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για σωματικές βλάβες, αντίσταση κατά της αρχής και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 νοσοκομείο.