Οικονομία

Πρόσληψη μουσικού στο Δήμο Δελφών

Πρόσληψη μουσικού στο Δήμο Δελφών
Πρόσληψη μουσικού στο Δήμο Δελφών Ανακοίνωση για την πρόσληψη καλλιτεχνικού διδακτικού προσωπικού στο Δήμο Δελφών ενός (1) Αρχιμουσικού φιλαρμονικής με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου

για την κάλυψη αναγκών της τρέχουσας σχολικής χρονιάς 2014-2015 ,του Αυτοτελούς Τμήματος Παιδείας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

Τυπικά ειδικά προσόντα

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Κωδ.θέσης :01

ΔΕ Μουσικο­διδάσκαλους Μαέστρους -Διευθυντές

1

Τίτλοι σπουδών Αρχιμουσικού: Πτυχία ή Διπλώματα εν οργάνωσης πνευστών οργάνων και Διευθύνσεως Μπάντας & Ωδικής ή Αρμονίας, Αντιστίξεως, Φυγής, τίτλοι αναγνωρισμένου μουσικού ιδρύματος εσωτερικού ή εξωτερικού. Σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων που κατέχουν δίπλωμα φυγής ή αντιστίξεως αρκούν τα λοιπά διπλώματα ή πτυχία.

Προϋπηρεσία: Αποδεδειγμένη 3-ετής προϋπηρεσία στο αντικείμενο.

ΚαλλιτεχνικήΔραστηριότητα:

Καλλιτεχνική Δραστηριότητα αποδεδειγμένη: Συναυλίες (συμμετοχή σε ορχήστρα, χορωδία, συμμετοχή ως σολίστ, διεθνή καλλιτεχνική σταδιοδρομία, ρεσιτάλ), Ηχογραφήσεις, Δισκογραφία, Παιδαγωγικά και ειδικά προσόντα: Συνέντευξη (παιδαγωγική προσέγγιση, προσωπικότητα, μέθοδος διδασκαλίας, ικανότητες), Ακρόαση, Σεμινάρια, Συνέδρια, Ημερίδες

Από τη σύναψη της σύμβασης και έως 31.07.2015

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 64ο, και πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Αίτηση(το έντυπο χορηγείται) και βιογραφικό σημείωμα.
2.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
3.    Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών του, συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο 29ΠΔ 50/2001). Στην επιμόρφωση συμπεριλαμβάνεται η επιμόρφωση σε παιδαγωγικά και παρεμφερή αντικείμενα κάτω των 2 ετών (εξαιρούνται οι τίτλοι μεταπτυχιακών σπουδών 1 έτους).
4.    Βεβαίωση καλλιτεχνικής εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας. Γίνονται δεκτά αυθεντικά έντυπα (κατάλογοι, προγράμματα, αποκόμματα, εφημερίδων, βιβλία, κλπ ), απλά φωτοαντίγραφα έντυπου υλικού. Για διακρίσεις μαθητών γίνονται δεκτά απλά φωτοαντίγραφα αποδεικτικών της δράσης, ενώ για τη σχέση μαθητείας γίνονται δεκτές και υπεύθυνες δηλώσεις επικυρωμένες
5.    Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας: Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα μουσικών ιδρυμάτων εποπτείας του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη
 
διαδικασία επιλογής. Στη βεβαίωση πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός πρόσληψης του Υπουργείου Πολιτισμού (για τα αναγνωρισμένα τμήματα).
6.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, (πρόσφατης έκδοσης προκειμένου για υποψήφιο με ανήλικα τέκνα, καθώς και για πολύτεκνους και τέκνα πολύτεκνων οικογενειών).
7.    Αποδεικτικό προστατευόμενου μέλους ΑΜΕΑ. (Όπου υπάρχει)
8.    Βεβαίωση σπουδών τέκνου. (Όπου υπάρχει)
9.    Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ πρόσφατης έκδοσης(Όπου υπάρχει). Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης και κάρτας ανεργίας.
10.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι : α)Έχει γίνει εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.
β)Δεν υπάρχουν πράξεις του βίου του οι οποίες θα ασκούσαν επιρροή στην κρίση της καταλληλόλητας του για την υπηρεσία που προορίζεται και ιδιαίτερα δεν έχει καταδικασθεί λόγω ποινικού αδικήματος. γ)Δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
δ)Δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
11.    α)Για τους μισθωτούς του Δημοσίου τομέα:
Όταν η εργασία έχει παρασχεθεί σε υπηρεσίες του Δημοσίου, σε Ν.Π.Δ.Δ. ΟΤΑ 1ου και 2ου βαθμού, σε Ν.Π.Ι.Δ. του δημοσίου τομέα της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει ή σε φορείς της παραγρ. 3 του άρθρου 1 του Ν.2527/1997απαιτείται μόνο βεβαίωση του αντίστοιχου φορέα από την οποία να προκύπτει το είδος εργασίας που παρασχέθηκε και η χρονική διάρκεια της παροχής της. β)Για τους μισθωτούς του Ιδιωτικού τομέα:
-    Βεβαίωση του οικείου Ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης (Αντίγραφο καρτέλας ενσήμων ή των τριμηνιαίων αποσπασμάτων ατομικού λογαριασμού ασφάλισης - 1 έτος = 300 ένσημα).
-    Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
-    Βεβαίωση εργοδοτών για τον χρόνο και το είδος της εργασίας του υποψηφίου.
-Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση)

Αν δεν υποβληθούν τα παραπάνω δικαιολογητικά των γενικών και ειδικών τυπικών προσόντων ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται.
Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, οφείλει να προσκομίσει στη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην υπεύθυνη δήλωση.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ - ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζονται οι υπάλληλοι του Δήμου Δελφών : Ευσταθία Βελαώρα και Ευσταθία Καρανάσου οι οποίες
μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλούν τη σχετική αίτηση .
Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στην κεντρική γραμματεία του Δήμου Δελφών (Ρ. Κοντορήγα 12-33100 Άμφισσα) κατά τις εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε τοπική καθημερινή εφημερίδα του νομού και της έκδοσης πρακτικού ανάρτησης στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Δελφών( Πλ.Κεχαγιά&Ρ.Κοντορήγα).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ