Οικονομία

Προσλήψεις καθηγητών στην Σχολή Εκπαιδεύσεως Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας

Προσλήψεις καθηγητών στην Σχολή Εκπαιδεύσεως Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας
Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιου διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Εκπαιδεύσεως Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας

Την πλήρωση 3 θέσεων καθηγητών-τριών για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025 με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αποζημίωση προκήρυξε η Σχολή Εκπαιδεύσεως Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας (ΣΕΤΤΗΛ).

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, προσωπικά, στη ΣΕΤΤΗΛ, από την 25 Ιουνίου 2024 μέχρι και την 8 Ιουλίου 2024 , στο Στρατόπεδο «ΤΧΗ (ΠΖ) ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ», οδός Έλληνος Στρατιώτη 1, στον Πύργο.

Επίσης θα γίνονται δεκτές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, που θα αποστέλλονται με συστημένη επιστολή, μέσω κρατικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση:

«”Σχολή Εκπαιδεύσεως Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας”, Στρατόπεδο ”ΤΧΗ (ΠΖ) ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ”, οδός Έλληνος Στρατιώτη 1, Τ.Κ. 27131, ΠΥΡΓΟΣ» και ημερομηνία κατάθεσης στο ταχυδρομείο 8 Ιουλ 2024.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνεται δεκτή οποιαδήποτε αίτηση ή έγγραφο.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται, από την ημέρα δημοσίευσης της προκήρυξης μέχρι την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων από τη Σχολή Εκπαιδεύσεως Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας, τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 14:00 και στα τηλέφωνα 2621025506-7 εσωτερικό 6122-30.