Οικονομία

Ανακοίνωση για το voucher υγείας

Ανακοίνωση για το voucher υγείας
Ανακοίνωση για το voucher υγείας Για τις περιπτώσεις των νησιωτικών περιοχών όπου δεν συγκροτείται 10μελές τμήμα/πρόγραμμα κατάρτισης για συμμετοχή στη δράση με αντικείμενο «Κατάρτιση Ανέργων σε θέματα μεταρρύθμισης για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας», επιτρέπεται η συγκρότηση τμήματος/προγράμματος κατάρτισης με τον αριθμό καταρτιζομένων να είναι από 5 έως 20 άτομα κατά την έναρξη του προγράμματος κατάρτισης.

Η παραπάνω ρύθμιση επεκτείνεται στις περιπτώσεις όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων πλην της Αττικής όταν μετά την έναρξη των τμημάτων παραμένουν διατιθέμενες θέσεις που δεν έχουν καλυφθεί. Κατά τα λοιπά ισχύουν και εφαρμόζονται απαρέγκλιτα οι όροι της Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι Πάροχοι Κατάρτισης καλούνται να τεκμηριώσουν ότι εμπίπτουν στην ως άνω περίπτωση δημιουργίας τμήματοςυποβάλλοντας στην ΕΥΕΤΥΚΑ τα κάτωθι:

Το σύνολο των ΚΑΥΑΣ που εκδήλωσαν ενδιαφέρον στην Περιφερειακή Ενότητα
Αποδεικτικά δημοσιότητας για την ενημέρωση των επιτυχόντων στο Μητρώο Ωφελουμένων στην Περιφερειακή Ενότητα
Τα ΚΑΥΑΣ των οποίων τα δικαιολογητικά των οποίων επαλήθευσαν και προτείνουν να ενταχθούν σε τμήμα μικρότερο των 10 ατόμων καθώς και τα πλήρη δικαιολογητικά που αναφέρονται στο κεφ. 5.3.1 της με αρ. πρωτ 1030/15-7-14 (5/2014) Πρόσκλησης
Οι Πάροχοι Κατάρτισης καλούνται να υποβάλλουν τα στοιχεία στην ΕΥΕΤΥΚΑ εντός τριών (3) εργασίμων ημερών.

NETWORK