Οικονομία

Προσλήψεις στο ΚΕΚ Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας

Προσλήψεις στο ΚΕΚ Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Προσλήψεις στο ΚΕΚ Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Το ΚΕΚ Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας προκειμένου να υλοποιήσει τα προγράμματα κατάρτισης και επιμόρφωσης ανακοινώνει ότι θα προσλάβει άτομα με τις παρακάτω ειδικότητες :

•    «Εκμετάλλευση δασικού πλούτου μέσα από Κοινωνικές -Συνεταιριστικές δράσεις »
•    «Πράσινη Οικονομία & Επιχειρηματικότητα»
που εντάσσονται στο εγκεκριμένο σχέδιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ» προσκαλεί ενδιαφερόμενους εκπαιδευτές των εξής ειδικοτήτων κατά ΣΤΕΠ (92):
•    Γεωπόνου(2313)
•    Οικονομολόγου (2721)
•    Τεχνολόγου γεωπονίας και δασοπονίας (3212)
•    Τεχνικού Ασφάλειας (3182)
να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή τους αποτελεί η πιστοποίησή τους από το ΕΚΕΠΙΣ ή το διάδοχο φορέα ΕΟΠΠΕΠ στο Γενικό Υπομητρώο Εκπαίδευσης Ενηλίκων
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και τα δικαιολογητικά τους ( αντίγραφο πιστοποίησης ΕΚΕΠΙΣ, αντίγραφο πτυχίου, επαγγελματική εμπειρία, διδακτική εμπειρία, επιμόρφωση, πτυχίο ξένης γλώσσας κ.λπ.), μέχρι την 05/02/2015 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 07:00 - 14.00 στη γραμματεία του ΚΕΚ Κ..Ποιητή 18. Η αίτηση παρέχεται και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα Σφάλμα! Η αναφορά της υπερ-σύνδεσης δεν είναι έγκυρη.

Επισημαίνεται ότι όσοι από τους ενδιαφερόμενους/ες έχουν την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου θα πρέπει να προσκομίσουν και την άδεια δεύτερης απασχόλησης από το Υπηρεσιακό τους Συμβούλιο.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 2510831126,2510835794 και στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NETWORK