Οικονομία

12 προσλήψεις διδακτικού προσωπικού στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

12 προσλήψεις διδακτικού προσωπικού στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
12 προσλήψεις διδακτικού προσωπικού στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του παρακάτω ωρομισθίου εκπαιδευτικού - διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας 2 μηνών και όχι πέραν από την λήξη του διδακτικού έτους 2014-2015, προκειμένου να αντιμετωπισθούν ανάγκες στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ)

ως εξής:

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Κατανέμεται εκπαιδευτικό - διδακτικό ωρομίσθιο προσωπικό, όπως ειδικότερα αναφέρεται στον πίνακα που ακολουθεί:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΔΕ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΗΣ

6

 

ΠΕ ΣΧΕΔΙΟΥ / ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

1

ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ

 

ΔΕ ΣΧΕΔΙΟΥ / ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

 

ΣΥΝΟΛΟ

7

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης — προκήρυξης, αίτηση στην ΕΠΑΣ Καλαμπάκας, αντίτυπο της οποίας μπορούν να παραλαμβάνουν από την Κεντρική Υπηρεσία : Άνδρου 1 & Πατησίων, ΑΘΗΝΑ 11257 Β210.8231277, BFAX 210.8839341

Ο ΕΛ.Γ.Ο. "ΔΗΜΗΤΡΑ" είναι Ν.Π.Ι.Δ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  ανωτέρω ΕΠΑΣ ή από την ιστοσελίδα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ . Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της ΕΠΑ.Σ. Καλαμπάκας, Ταρ. διεύθυνση: Ιωαννίνων 95, 42 200 Καλαμπάκα, τηλ. επικοινωνίας: 24320-22781. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Και την πρόσληψη του παρακάτω ωρομισθίου εκπαιδευτικού - διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας 2 μηνών και όχι πέραν από την λήξη του διδακτικού έτους 2014-2015, προκειμένου να αντιμετωπισθούν ανάγκες στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) ως εξής:

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Κατανέμεται εκπαιδευτικό - διδακτικό ωρομίσθιο προσωπικό, όπως ειδικότερα αναφέρεται στον πίνακα που ακολουθεί:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

2

ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΓΓΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ

ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

1

ΤΕ       ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

1

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

1

ΣΥΝΟΛΟ

5


Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης — προκήρυξης, αίτηση στην ΕΠΑΣ Κρήτης, αντίτυπο της οποίας μπορούν να παραλαμβάνουν από την ανωτέρω ΕΠΑΣ ή από την ιστοσελίδα του ΕΛΓΟ ΑΗΜΗΤΡΑ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της ΕΠΑ.Σ. Κρήτης, Ταρ. διεύθυνση: Μεσσαράς Κρήτης, 70 012, τηλ. επικοινωνίας: 28920-31259. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ