Οικονομία

2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης

2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης
2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Ι.Δ.Ο.Χ. έως 31/8/2015 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση που παραταθεί το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.) ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Ι.Δ.Ο.Χ., συνολικά δύο (2) ατόμων καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία των τμημάτων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α.) της επιχείρησης και  συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα. 

1 ΠΕ Μουσικών Σπουδών
1 ΤΕ Θεατρικών Σπουδών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τον φάκελο τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης, Μ.Κάλλας 23 & Κυδωνιών 54655 – Θεσσαλονίκη (τηλ. Επικοινωνίας κα Ε.Παπαδοπούλου & Δ.Πεδή: 2310 300261).

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση κάντε κλικ εδώ

 Για να κατεβάσετε το έντυπο της αίτησης κάντε κλικ εδώ