Οικονομία

5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Λαγκαδά

5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Λαγκαδά
5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Λαγκαδά Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Ι.Δ. Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λαγκαδά (ΔΗΚΕΛ), που εδρεύει στο Λαγκαδά,

επί της οδού Φ. Βαρβαλιού 6 και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

101

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λαγκαδά

Λαγκαδάς

ΠΕ Καθηγητής/τρια Φυσικής Αγωγής (παραδοσιακοί χοροί)

Από την υπογραφή της Σύμβασης έως

8 μήνες

1

102

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λαγκαδά

Λαγκαδάς

ΔΕ Δάσκαλος/α Εικαστικών

Από την υπογραφή της Σύμβασης έως

8 μήνες

1

103

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λαγκαδά

Λαγκαδάς

ΔΕ Δάσκαλος/α Παραδοσιακής-Βυζαντικής Μουσικής

Από την υπογραφή της Σύμβασης έως

8 μήνες

1

104

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λαγκαδά

Λαγκαδάς

ΔΕ Δάσκαλος/α Μουσικής Φιλαρμονικής

Από την υπογραφή της Σύμβασης έως

8 μήνες

2

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :
Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση, ενώ έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε ένα μόνο από τα αντικείμενα που προκηρύσσονται. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
•    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας.
•    Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών (όπου απαιτούνται).
•    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης.
•    Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία να δηλώνεται:

>    Το έτος γέννησης του υποψηφίου.
>    Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητάς του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος.
>    Αν υπηρετεί ή προϋπηρέτησε με οποιαδήποτε ειδικότητα στο Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ΟΤΑ, εφόσον δε αποχώρησε από την υπηρεσία για ποια αιτία.
>    Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και
 
> Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ/τος 611/77 εγκλήματα έσω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
•    Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας/προϋπηρεσίας.
Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων.
Για όλες τις ειδικότητες η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής.
•    Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
•    Βεβαίωση παράλληλης εργασίας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λαγκαδά (Φ.Βαρβαλιού 6, Τ.Κ. 570200 ΛΑΓΚΑΔΑΣ, τηλέφωνο 23943 30640, καθημερινά από τις 09.00' π.μ. έως 13.00'μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης