Οικονομία

Ηλεκτρονικά η βεβαίωση συντάξεων ΟΑΕΕ

Ηλεκτρονικά η βεβαίωση συντάξεων ΟΑΕΕ Ηλεκτρονικά η βεβαίωση συντάξεων ΟΑΕΕ
Ηλεκτρονικά η βεβαίωση συντάξεων ΟΑΕΕ Ηλεκτρονικά μπορούν οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ να εκτυπώσουν και να ενημερωθούν για τις αποδοχές του προηγούμενου έτους με τις βεβαιώσεις συντάξεων του ΟΑΕΕ για φορολογική χρήση για το 2015. Να υπενθυμίσουμε ότι η βεβαίωση έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα αφού οι αποδοχές θα είναι προσυμπληρωμένες στην φορολογική δήλωση

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των Βεβαιώσεων Αποδοχών 2014 των συνταξιούχων του στην ιστοσελίδα του Οργανισμού στο πεδίο «Βεβαιώσεις Αποδοχών Συνταξιούχων ΟΑΕΕ».

Η πρόσβαση στην εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για ολόκληρο το χρονικό διάστημα υποβολής των Φορολογικών Δηλώσεων οικ. έτους 2015 με χρήση του Α.Φ.Μ. και του Α.Μ.Κ.Α. του δικαιούχου.

Συγκεκριμένα ο ΟΑΕΕ έχει ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική υπηρεσία εκτύπωσης των βεβαιώσεων συντάξεων για φορολογική χρήση στην ιστοσελίδα του Ταμείου. Ο συνταξιούχος που επιθυμεί να την εκτυπώσει γνωρίζοντας το ΑΜΚΑ του και το ΑΦΜ του μπορεί να πληροφορηθεί για τις αποδοχές που θα έχει προσυμπληρωμένες η φορολογική δήλωση.

Μπείτε εδώ στην εφαρμογη