Οικονομία

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους επαγγελματίες στην ΕΕ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους επαγγελματίες στην ΕΕ
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους επαγγελματίες στην ΕΕ Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Υψηλού Επιπέδου για Νέους Επαγγελματίες σε Αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Junior Professionals in Delegations 2016).Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού, επισημαίνεται ότι το απόγευμα της 29.05.2015 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΣΥΕΔ (http://eeas.europa.eu/jobs/delegations/junior-professional/delegations/), το χρονοδιάγραμμα Εκπαιδευτικού Προγράμματος Υψηλού Επιπέδου για Νέους Επαγγελματίες σε Αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Junior Professionals in Delegations).

Τυχόν ερωτήσεις σχετικές με την υποβολή των αιτήσεων υποψηφίων που δεν καλύπτονται από ενημερωτικό υλικό σε ιστοσελίδες ΕΥΕΔ και ΥΠΕΞ και συνεπώς δεν μπορούν να απαντηθούν από τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής, θα απαντώνται από την κα Αικατερίνη Εξαρχοπούλου, στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή

Ένωση, στο τηλέφωνο: +32 2 551 5677 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Αποστέλλεται, επίσης, πρόσθετο ενημερωτικό υλικό που περιήλθε ηλεκτρονικά στη ΜΕΑ από την ΕΥΕΔ, βασισμένο σε απαντήσεις ερωτημάτων που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης της 29ης Απριλίου που διεξήχθη στα γραφεία της ΕΥΕΔ.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις των υποψηφίων πρέπει να υποβληθούν μέχρι 30 Ιουνίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.