Οικονομία

ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Προσλήψεις εκπαιδευτών στην Αθήνα

ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Προσλήψεις εκπαιδευτών στην Αθήνα
ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Προσλήψεις εκπαιδευτών στην Αθήνα Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. υλοποιεί με ίδια μέσα το Υποέργο 7 με τίτλο «Εκπαιδευτικά προγράμματα βραχείας διάρκειας σε ζητήματα κοινωνικής οικονομίας, αναπτυξιακής αξιοποίησης του πολιτισμού και του αστικού περιβάλλοντος» της πράξης «Ακαδημία Πλάτωνος - Η Πολιτεία και ο Πολίτης» με κωδικό ΟΠΣ 364499, που υλοποιούνται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, έχοντας υπόψη τις Αποφάσεις Ένταξης της Ε.Υ.Δ με αρ. Πρωτ. 18456/03-11-2011 και την τροποποίηση με αρ. Πρωτ. 9092/03-05-2014 καθώς και την υπ'αριθμ. 2643/118/29-12-2014 απόφαση του Δ.Σ. ΙΝΕΔΙΒΙΜ., απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ στα Σεμινάρια και Εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο λειτουργίας του Κέντρου Επαγγελματικής Υποστήριξης, στην Αθήνα.

1.  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Το αντικείμενο εργασίας των παραπάνω θέσεων, ενδεικτικά, είναι:
η διδασκαλία των εκάστοτε θεματικών αντικειμένων όπως αναφέρονται στο παράρτημα η συμμετοχή στις συντονιστικές και ενημερωτικές συναντήσεις η συμμετοχή στις διαδικασίες αξιολόγησης της Πράξης
η ορθή τήρηση των εντύπων των τμημάτων μάθησης και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης εντύπων και εκθέσεων
 
Τα ειδικά και αναλυτικά καθήκοντα των εκπαιδευτών θα περιγράφονται στη σύμβαση


2.  ΤΡΟΠΟΣ ΑΜΟΙΒΗΣ

Για την πληρωμή του εργολαβικού ανταλλάγματος απαιτούνται όσα δικαιολογητικά προβλέπονται από τις αντίστοιχες κείμενες διατάξεις, όπως αυτές εκάστοτε ισχύουν, ήτοι:
1)    Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών (ΤΠΥ)
2)    Φορολογική ενημερότητα, εφόσον το πληρωτέο ποσό υπερβαίνει τα 1.500,00 € (άρθρο 26 Ν. 1882/1990, σε συνδυασμό με την Υ.Α. Οικονομικών 1109793/6134-11/0016/1999, όπως ισχύουν) και
3)    Ασφαλιστική ενημερότητα από το Ι.Κ.Α. Εφόσον το πληρωτέο ποσό υπερβαίνει τα 3.000,00 € (άρθρο 2 παρ. 5 Ν. 2556/1997 και 8 παρ. 5 Α.Ν. 1846/1951, σε συνδυασμό με την Υ.Α. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Φ/21/116/2000, όπως ισχύουν).

Η έκδοση Απόδειξης Υπηρεσιών μπορεί, με εξαίρεση τους ελεύθερους επαγγελματίες, να υποκατασταθεί από Τίτλο Κτήσης που εκδίδει ο φορέας (πρώην ΑΕΔ), σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Ο υποψήφιος για το σκοπό αυτό υποχρεούται να προσκομίσει αντίγραφο του εκκαθαριστικού του σημειώματος. Σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί ακόμα εκκαθαριστικό σημείωμα για την προηγούμενη φορολογική χρήση κατά το χρόνο της καταβολής του εργολαβικού ανταλλάγματος, ο ανάδοχος συντάσσει σχετική υπεύθυνη δήλωση.

Η ωριαία αποζημίωση των εκπαιδευτών καθορίζεται από το ΦΕΚ: 171/31-1-2013


3.  ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Οι Εκπαιδευτές θα καταταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακα ταξινομημένο και θα επιλέγονται σύμφωνα με την κατάταξή τους προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που θα προκύψουν. Ο Πίνακας που θα προκύψει θα ισχύει μέχρι την λήξη του Έργου.

Η σύμβαση των Εκπαιδευτών που θα επιλεγούν θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με την επιφύλαξη της εφαρμογής της παρ. 2 του άρθρου 19 του Ν. 3879/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ διατηρεί το δικαίωμα υπογραφής και νέας σύμβασης με το ίδιο πρόσωπο, μέχρι τη λήξη του φυσικού αντικειμένου του έργου, εάν η νέα σύμβαση αφορά την εκτέλεση του ίδιου έργου και με τον περιορισμό των διατάξεων του Π.Δ.164/2004.


Η Ενδεικτική Θεματολογία Σεμιναρίων και Εργαστηρίων και τα Πτυχία που αντιστοιχούν σε αυτές παρατίθενται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι της παρούσας το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής.

Οι υποψήφιοι/ες εκπαιδευτές/τριες πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον: • Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
 
•    Συναφής διδακτική εμπειρία ( στην Ενδεικτική Θεματολογία Σεμιναρίων και Εργαστηρίων )
•    Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ


Οι δημόσιοι υπάλληλοι προκειμένου να αναλάβουν εργασία υποχρεούνται να προσκομίσουν άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου από την υπηρεσία τους.

Η παρούσα πρόσκληση διατίθεται από την ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. www.inedivim.gr ,


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 25/06/2015 έως και 10/07/2015 και ώρα 15.00 (ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής αιτήσεων).
 
Οι υποψήφιοι θα καταθέσουν τις αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 στη Διεύθυνση:
Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης,
Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, 111 43 Αθήνα,
Κεντρική Γραμματεία - 2ος Όροφος,
για την υπ* αριθμ. 1/3309/141/23.06.2015 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
για τη θέση:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Της Πράξης : «Ακαδημία Πλάτωνος - Η Πολιτεία και ο Πολίτης»

5.  ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Ο φάκελος δικαιολογητικών θα φέρει απαραίτητα υπογεγραμμένη αίτηση και θα εμπεριέχει αντίγραφα τοποθετημένα σύμφωνα με τη σειρά των κριτηρίων του ανωτέρω πίνακα μοριοδότησης και συγκεκριμένα:

Δικαιολογητικά

Τα δικαιολογητικά δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα, σύμφωνα με το Ν.4250/2014. Ο φάκελος δικαιολογητικών θα φέρει απαραίτητα:
1.    Αίτηση του υποψηφίου
2.    Πλήρες βιογραφικό σημείωμα
3.    Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
Ο φάκελος δικαιολογητικών επιπροσθέτως θα φέρει απαραίτητα υπογεγραμμένη αίτηση και θα
εμπεριέχει αντίγραφα τοποθετημένα σύμφωνα με τη σειρά των κριτηρίων του ανωτέρω πίνακα μοριοδότησης και συγκεκριμένα:

α) Τίτλοι Σπουδών: Αντίγραφο πτυχίου ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ, μεταπτυχιακό, διδακτορικό. Για τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται πράξη ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ για την αντιστοιχία και ισοτιμία τους (βλ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι)


β) Διάρκεια συναφούς Διδακτικής Εμπειρίας
Για τη μοριοδότηση της διδακτικής εμπειρίας :
-    πρέπει να αποδεικνύεται με σαφήνεια ο χρόνος απασχόλησης σε ώρες
-    εάν η βεβαίωση προϋπηρεσίας προέρχεται από ιδιωτικό φορέα, απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης ασφαλιστικού φορέα
Σε αντίθετη περίπτωση η προϋπηρεσία αυτή δεν λαμβάνεται υπόψη
Η διδακτική εμπειρία θα πρέπει να προέρχεται από φορείς κατάρτισης ή/και εκπαίδευσης ενηλίκων
Η διδακτική εμπειρία στη τυπική εκπαίδευση δεν προσμετράται. γ) Ξένη Γλώσσα:
 
Αντίγραφο του τίτλου και η επίσημη μετάφραση του τίτλου (βλ. Παράρτημα ΙΙ)

δ) Γνώση Η/Υ
Αντίγραφο Πιστοποιητικού Γνώσης Η/Υ σε ισχύ (βλ. Παράρτημα ΙΙΙ)

ε) Βεβαίωση Μέλους Ενιαίου Μητρώου Εκπαιδευτών Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ (Μητρώο β -ΕΚΕΠΙΣ )

Σημείωση: Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής, που απαιτούνται από την πρόσκληση πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα στην ελληνική γλώσσα.

Μετά την αντιπαραβολή (διοικητική επαλήθευση) των στοιχείων της αίτησης και των αντίστοιχων δικαιολογητικών, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.inedivim.gr πίνακας κατάταξης των υποψηφίων όπου θα αναγράφονται για κάθε υποψήφιο τα μόρια που έλαβε μετά τη διαδικασία αντιπαραβολής (διοικητική επαλήθευση).
Οι πίνακες αυτοί θεωρούνται προσωρινοί. Επί των προσωρινών πινάκων, οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ενστάσεις.

Ολη η πρόσκληση εδώ