Οικονομία

Δωρεάν συμμετοχή και επίσκεψη επιχειρήσεων σε διεθνή έκθεση με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Δωρεάν συμμετοχή και επίσκεψη επιχειρήσεων σε διεθνή έκθεση με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Δωρεάν συμμετοχή και επίσκεψη επιχειρήσεων σε διεθνή έκθεση με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
Δωρεάν συμμετοχή και επίσκεψη επιχειρήσεων σε διεθνή έκθεση με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Πενηνταέξι Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν δηλώσει συμμετοχή για την 4η Εικονική Έκθεση, International e-EXPO 2015, που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι 30 Ιουνίου 2015, στο πλαίσιο του έργου e-F+TN, e-Fairs and Trade Networking / Εικονικές Εκθέσεις & Εμπορική Δικτύωση, του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας της Μαύρης Θάλασσας για τους τομείς των δομικών υλικών τροφίμων ποτών και αγροδιατροφικών μηχανημάτων και τεχνολογιών.

Η έκθεση International e-EXPO 2015, βρίσκεται διαθέσιμη στο link: http://interexpo2015.virtualfairs.eu/

Η συμμετοχή των εταιριών-εκθετών είναι δωρεάν όπως αναφέρει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και γίνεται σε πολύ απλά βήματα, χάρη στην τεχνολογία, που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο καλεί κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία να συμμετέχει ως εκθέτης στην έκθεση International e-EXPO 2015, προβάλλοντας τα προϊόντα της μέσα από ένα εικονικό περίπτερο που διαθέτει ηλεκτρονικά όλες τις λειτουργίες των φυσικών εκθέσεων και τις οποίες μπορεί κάθε επαγγελματίας να διαχειριστεί από τους χώρους της επιχείρησής του χωρίς καμία επιβάρυνση.

Σημειώνεται ότι δίνεται και η δυνατότητα επίσκεψης στην εικονική έκθεση με μια απλή δωρεάν εγγραφή για τον επισκέπτη, ο οποίος θα μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με εταιρίες - εκθέτες από Ελλάδα, Βουλγαρία, Γεωργία, Μολδαβία, Τουρκία και άλλες χώρες, και να αφήσει την εικονική επαγγελματική του κάρτα στα περίπτερα των εκθετών.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ενημερώνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με την κα. Α. Ταβλαρίδου, υπεύθυνη υλοποίησης του έργου, στο τηλ. 2310 327733 ή μέσω email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για κάθε περαιτέρω πληροφόρηση.