Οικονομία

ΕΛΤΑ: Καταβλήθηκαν οι συντάξεις σε ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ

ΕΛΤΑ: Καταβλήθηκαν οι συντάξεις σε ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ ΕΛΤΑ: Καταβλήθηκαν οι συντάξεις σε ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ
ΕΛΤΑ: Καταβλήθηκαν οι συντάξεις σε ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ Ολοκληρώθηκε από τα ΕΛΤΑ η καταβολή του συνόλου των συντάξεων ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ. Οι δικαιούχοι που είχαν επιλέξει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για την μηνιαία καταβολή της σύνταξής τους, καρπώθηκαν για τον τρέχον μήνα το σύνολο του ποσού σε μετρητά, απευθείας στην οικία τους.

Συνεπώς οι δικαιούχοι μέσω ΕΛΤΑ έλαβαν το σύνολο της σύνταξής τους, ενώ οι υπόλοιποι που διατηρούν λογαριασμούς Τραπέζης για να πιστώνονται εκεί τα ποσά των συντάξεων, έλαβαν είτε 120 ευρώ από τα γκισέ των καταστημάτων, είτε 60 ευρώ ανά ημέρα από τα ΑΤΜ, την τελευταία εβδομάδα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι περιορισμοί στις τραπεζικές συναλλαγές.

Τα ΕΛΤΑ έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν μετρητά σε όλη τη χώρα, μέσω των 1.400 ταχυδρομικών καταστημάτων και πρακτορείων που λειτουργούν πανελλαδικά. Μάλιστα, αρκετά από αυτά λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο.

Σημειώνεται ότι μέσω ΕΛΤΑ επιτρέπεται η αποστολή ποσού έως 6.000 ευρώ ανά επιταγή, με χρέωση 6 ευρώ και άμεση παραλαβή από τον δικαιούχο, στο ταχυδρομικό κατάστημα της επιλογής του. Περισσότερες πληροφορίες σε όλα τα ταχυδρομικά καταστήματα και στο www.elta.gr