Οικονομία

4 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ιάσμου

4 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ιάσμου
4 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ιάσμου Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ιάσμου, που εδρεύει στον Ίασμο Νομού Ροδόπης και συγκεκριμένα του εξής,

ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός θέσης Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
100 ΔήμοςΙάσμου Ίασμος Ν. Ροδόπης ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 8 μήνες 1
101 ΔήμοςΙάσμου Ίασμος Ν. Ροδόπης ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (GRADER KOMATSU) 8 μήνες 1
102 ΔήμοςΙάσμου Ίασμος Ν. Ροδόπης ΥΕ Εργατών /Εργατριών Καθαριότητας 8 μήνες 2

Οι υποψήφιοι των ανωτέρω ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ
Για τις θέσεις με κωδικό 100 και 101, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των δήμων του Νομού Ροδόπης.

Για τις θέσεις με κωδικό 102, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των δήμων του Νομού Ροδόπης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την αριθ.πρωτ.10782 /05-11-2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ1/2015 με τα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα ανά κωδικό θέσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» (έκδοσης 23-01¬2015) και την αίτηση ΣΟΧ. 3 , στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου (www.iasmos.gr) , στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Ιάσμου και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr )
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι τη Δευτέρα 23.11.2015.