Οικονομία

Επεισόδια αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή στο παναγροτικό συλλαλητήριο

Επεισόδια αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή στο παναγροτικό συλλαλητήριο Επεισόδια αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή στο παναγροτικό συλλαλητήριο
Επεισόδια αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή στο παναγροτικό συλλαλητήριο Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή κατά τη διάρκεια του παναγροτικού συλλαλητηρίου. Η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδες συγκεντρωμένων πέταξαν πορτοκάλια και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη χημικών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος με τους αγρότες σχεδόν από όλη την Ελλάδα να δίνουν δυναμικό "παρών" αντιδρώντας στα μέτρα της κυβέρνησης για τον αγροτικό τομέα τα οποία χαρακτηρίζουν ως ταφόπλακα για την πρωτογενή παραγωγή.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των διοργανωτών αλλά και της αστυνομίας, οι συγκεντρωμένοι ξεπερνούν τις 9.000 και κατευθύνονται προς τη Βουλή. Αυτή την ώρα στο παναγροτικό συλλαλητήριο δίνουν το "παρών" και οι παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι νωρίτερα στην πλατεία Βάθη.

Λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών στο Σύνταγμα, κλειστές είναι αυτή την ώρα η Αμαλίας, στο ύψος της οδού Ξενοφώντος και η Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της οδού Σέκερη. Παράλληλα, η Σταδίου δόθηκε στην κυκλοφορία, πριν από λίγη ώρα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας γίνονται ανάλογα με την εξέλιξη της συγκέντρωσης.