Οικονομία

Συνεργασία Φωτίου - Καμίνη για προγράμματα καταπολέμηση της φτώχειας

Συνεργασία Φωτίου - Καμίνη για προγράμματα καταπολέμηση της φτώχειας Συνεργασία Φωτίου - Καμίνη για προγράμματα καταπολέμηση της φτώχειας
Συνεργασία υπουργείου Εργασίας – Δήμου Αθηναίων για την καταπολέμηση της φτώχειας Την περαιτέρω συνεργασία, σε προγράμματα που αφορούν την καταπολέμηση της φτώχειας, στην οργάνωση των σχολικών γευμάτων, στη σίτιση των μαθητών, στη διαχείριση – αξιοποίηση κενών κτιρίων και σε ευρύτερες πολιτικές για την καταπολέμηση του φαινομένου των αστέγων, αποφάσισαν το υπουργείο Εργασίας και ο δήμος Αθηναίων.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησαν νωρίτερα η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Θεανώ Φωτίου και ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, αποφασίστηκε να να παραμεριστούν τυχόν γραφειοκρατικά εμπόδια, για να υλοποιηθούν οι κοινοί στόχοι που έχουν τεθεί για να αντιμετωπιστούν τα παραπάνω ζητήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνήθηκε να ακολουθήσουν συναντήσεις εργασίας μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου και του Δήμου Αθηναίων, για να κωδικοποιηθεί καλύτερα η κοινή πορεία στην καταπολέμηση της φτώχειας, στη σίτιση των μαθητών και στην υποστήριξη των αστέγων.