Οικονομία

Στο συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό η ΠΟΕ - ΟΤΑ

Στο συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό η ΠΟΕ - ΟΤΑ Στο συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό η ΠΟΕ - ΟΤΑ
Στο συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό η ΠΟΕ - ΟΤΑ Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ - ΟΤΑ επισφραγίστηκε η συμμετοχή των δημοτικών υπαλλήλων στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και άλλοι κοινωνικοί φορείς, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους δίνουν ραντεβού στις 12:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Ομονοίας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς την Βουλή.

Εν τω μεταξύ η  Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο της οργάνωσης και ενημέρωσης των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε σχέση με την ασφαλιστική – συνταξιοδοτική  αποφάσισε την πραγματοποίηση τεσσάρων (4) Περιφερειακών Συσκέψεων.

Οι Περιφερειακές Συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα και στην Πάτρα και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα.

Μετά τις Περιφερειακές Συσκέψεις και την ενημέρωση των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μέλων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα προσδιοριστεί Πανελλαδική Ημέρα Ενημέρωσης όπου με Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις, Συμβολικές καταλήψεις, θα ενημερωθεί το σύνολο των εργαζομένων για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό.