Οικονομία

Στρατούλης: Οι αυτοαπασχολούμενοι οδηγούνται στην έξοδο από το επάγγελμά

Στρατούλης: Οι αυτοαπασχολούμενοι οδηγούνται στην έξοδο από το επάγγελμά Στρατούλης: Οι αυτοαπασχολούμενοι οδηγούνται στην έξοδο από το επάγγελμά
Στρατούλης: Οι αυτοαπασχολούμενοι οδηγούνται στην έξοδο από το επάγγελμά Τον κίνδυνο να προκαλέσει η κυβερνητική πρόταση για το Ασφαλιστικό, έξοδο αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων από το επάγγελμά τους, επισήμανε ο κ. Δημήτρης Στρατούλης.

Το νυν μέλος της προσωρινής Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) και πρώην αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κατά την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, «τους οδηγούν σε οικονομική καταστροφή, στην έξοδο από το επάγγελμά τους, την ανεργία και τη μετανάστευση».

Αντιπροσωπεία της ΛΑΕ παρέστη στη σημερινή κινητοποίηση των αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων ενάντια στο Ασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης. Από τον κ. Στρατούλη, τονίστηκε ότι «οι προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό οδηγούν στην κατεδάφιση και το σφαγιασμό των συντάξεων όλου του λαού και στερούν από τους νέους την ελπίδα ότι θα πάρουν κάποτε σύνταξη».

NETWORK