Οικονομία

Εκδήλωση για την ανάδυση νεοφυών επιχειρήσεων STARTUPS στην Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση για την ανάδυση νεοφυών επιχειρήσεων STARTUPS στην Θεσσαλονίκη
Εκδήλωση για την ανάδυση νεοφυών επιχειρήσεων STARTUPS στην Θεσσαλονίκη Εκδήλωση με στόχο την επικοινωνία και την ανταλλαγή εμπειριών επιχειρηματιών και επενδυτών καινοτόμων ιδεών από την Ελλάδα και την Ευρώπη, υπό τον τίτλο «Among the Gods – Rising Up», διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ομάδα Open Minds Thessaloniki, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, από τις 10.00 έως τις 18.30, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου.

Η διοργάνωση φιλοδοξεί να προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να ακούσουν αντίστοιχα παραδείγματα ιδρυτών και στελεχών νεοφυών επιχειρήσεων. Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης με τους ομιλητές και με έμπειρα μέλη της Startup κοινότητας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η ομάδα Open Minds Thessaloniki αποτελείται από ενεργά μέλη της ευρύτερης τεχνολογικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, που επιδιώκουν να καλύψουν το κενό της απουσίας μιας πανελλαδικής πλατφόρμας αναφοράς και ανάπτυξης των ελληνικών startup επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης:
http://amongthegods.org/