Οικονομία

Αλλαγές στις εισφορές θα ανακοινώσει η Κυβέρνηση στο νέο Ασφαλιστικό

Αλλαγές στις εισφορές θα ανακοινώσει η Κυβέρνηση στο νέο Ασφαλιστικό Αλλαγές στις εισφορές θα ανακοινώσει η Κυβέρνηση στο νέο Ασφαλιστικό
Αλλαγές στις εισφορές θα ανακοινώσει η Κυβέρνηση στο νέο Ασφαλιστικό Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γ. Στασινό, τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Β. Αλεξανδρή και τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μ. Βλασταράκο. Βελτιώσεις ώστε να μετριαστούν οι αντιδράσεις για το νεό Ασφαλιστικό προωθεί ο Υπουργος Εργασίας κ. Κατρούγκαλος.

Στη συνάντηση παρευρίσκεται ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γ. Κατρούγκαλος όπου και πληροφορίες θέλουν να γνωστοποιεί και αλλαγές στις εισφορές, με διπλασιασμό τους αλλά σε βάθος τριετίας.

Η κυβέρνηση με την αλλαγή στις εισφορές θα επιδιώξει να κάμψει τις όποιες αντιδράσεις υπάρχουν στα μέτρα που προτείνονται για το νέο Ασφαλιστικό και ειδικά για το σκέλος της αύξησης των εισφορών, που έχει προκαλέσει και τη σφοδρότητα των κινητοποιήσεων, τις τελευταίες δύο εβδομάδες.