Οικονομία

Πρωτοβουλία Αγροτών για συνάντηση με Τσίπρα: Δεν κάνουμε μυστικές συμφωνίες

Πρωτοβουλία Αγροτών για συνάντηση με Τσίπρα: Δεν κάνουμε μυστικές συμφωνίες Πρωτοβουλία Αγροτών για συνάντηση με Τσίπρα: Δεν κάνουμε μυστικές συμφωνίες
Πρωτοβουλία Αγροτών για συνάντηση με Τσίπρα: Δεν κάνουμε μυστικές συμφωνίες Ο Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου της Πρωτοβουλίας Αγροτών, ξεκαθάρισε πως «ζητήσαμε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό από τις 18 Ιανουαρίου και την επικαιροποιήσαμε πριν 10 ημέρες, δεν κάνουμε μυστικές συμφωνίες».

Απαντώντας στην κριτική από άλλους αγρότες ανέφερε ότι «ό,τι κάναμε ήταν καθαρό και διάφανο και υπό το φως της ημέρας».

Πρόσθεσε ακόμα πως «δεν είμαστε από αυτούς που φτιάχνουν επιτροπές για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και στα μπλόκα φωνάζουν καμία συνάντηση».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στο Mega, υπογράμμισε ότι «μπήκαμε στη διεκδίκηση με ουσιαστικές προτάσεις. Το κύριο να παραμείνει ο ΟΓΑ το κύριο ταμείο».

Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τα άλλα μπλόκα των αγροτών. Ο αγροτοσυνδικαλιστής Βισαλτίας από το μπλόκο του Προμαχώνα, Στέργιος Λίτος με αφορμή την είδηση ότι αντιπροσωπεία από τον πρωτογενή τομέα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε ότι «όποιος αγρότης, αυτή τη χρονική στιγμή συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, είναι «πιαστράκιας» και πουλάει τον αγροτικό αγώνα.

Στο ίδιο πνεύμα και η αντίδραση του αγροτοσυνδικαλιστή στο μπλόκο των Μαλγάρων, Αχιλλέα Καμπούρη.