Οικονομία

Ασφαλιστικό: Βουλευτές της ΝΔ ενημερώθηκαν από τον ΔΣΑ για τις θέσεις του

Ασφαλιστικό: Βουλευτές της ΝΔ ενημερώθηκαν από τον ΔΣΑ για τις θέσεις του Ασφαλιστικό: Βουλευτές της ΝΔ ενημερώθηκαν από τον ΔΣΑ για τις θέσεις του
Με αίτημα την ενημέρωση για τα σύγχρονα προβλήματα της δικαιοσύνης, αντιπροσωπεία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΣΑ Βασίλη Αλεξανδρή και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Η αντιπροσωπεία των βουλευτών της ΝΔ, στην οποία μετείχαν ο συντονιστής τομέων Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης του κόμματος Μάκης Βορίδης και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τζαβάρας, ενημερώθηκε για τις θέσεις του δικηγορικού σώματος το οποίο απορρίπτει ως αναξιόπιστο και μη βιώσιμο το ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι των δικηγόρων επεσήμαναν στους βουλευτές της ΝΔ ότι το υπουργείο Εργασίας αρνείται να τους χορηγήσει ποσοτικοποιημένα στοιχεία.