Οικονομία

Αποστόλου: «Να δούμε μαζί με τους αγρότες την επόμενη μέρα»

Αποστόλου: «Να δούμε μαζί με τους αγρότες την επόμενη μέρα» Αποστόλου: «Να δούμε μαζί με τους αγρότες την επόμενη μέρα»
Να έχουν το βλέμμα τους στις πρωτοβουλίες που πρέπει από κοινού - κυβέρνηση και αγρότες- να δουν για την επόμενη ημέρα, καλεί τους παραγωγούς γης, ο Βαγγέλης Αποστόλου, εν όψει της συνάντησης της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Αυγή», ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισημαίνει ότι χρειάζεται πνεύμα συνεννόησης από όλες τις πλευρές για να βρεθούν λύσεις και τονίζει ότι από πλευράς κυβέρνησης έχουν γίνει οι απαραίτητες επεξεργασίες για ουσιαστικές βελτιώσεις και στο ασφαλιστικό και στο φορολογικό.

Επίσης, ο κ. Αποστόλου προαναγγέλλει παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του αγροτικού τομέα και των οικονομικών μεγεθών του αγροτικού εισοδήματος, για την απόκτηση ρευστότητας, την πρόσβαση στη χρηματοδότηση, για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας που μένει τελικά στον παραγωγό και για τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι θα εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες για τη μείωση του κόστους παραγωγής στον τομέα των εφοδίων, της ενέργειας και της χρήσης νερού.