Οικονομία

Συμβολική κατάληψη με 200 τρακτέρ στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης

Συμβολική κατάληψη με 200 τρακτέρ στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης Συμβολική κατάληψη με 200 τρακτέρ στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης
Από τις 12 το μεσημέρι κατέλαβαν οι αγρότες από τα μπλόκα της Κεντρικής Μακεδόνιας, το υπουργείο, παρατάσσοντας μπροστά στο κτίριο περισσότερα από 200 τρακτέρ.  

Επταμελής αντιπροσωπεία τους επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας και βγαίνοντας από το κτίριο του υπουργείου, ο αγρότης Χαλκιδικής, Χρήστος Τσιλιάς, επισήμανε «είμαστε περισσότερο από 35 ημέρες στους δρόμους, ωστόσο η κυβέρνηση μας αγνοεί και μας περιφρονεί ακόμα. Τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι απογοητευτικά» και πρόσθεσε «παραμένουμε σε εγρήγορση. Μην τυχόν και φέρουν για ψήφιση στη Βουλή τα νομοσχέδια του ασφαλιστικού και φορολογικού».

Υπογραμμίζεται ότι αγρότες και κτηνοτρόφοι, μπήκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γύρω στις 10 το πρωί, στάθμευσαν για λίγο μπροστά στον Λευκό Πύργο με τα τρακτέρ τους και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

NETWORK