Παιδεία

Υπουργείο Υγείας: Αιτήσεις για την σχολή απολυμαντών

Υπουργείο Υγείας: Αιτήσεις για την σχολή απολυμαντών
Το Υπουργείο Υγείας για την φοίτηση στα μαθήματα απολυμαντών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Το Υπουργείο Υγείας για την φοίτηση στην σχολή απολυμαντών

  1. Η διάρκεια της φοίτησης είναι εξάμηνη .Αρχίζει την 1 Οκτωβρίου 2017 και λήγει στις 30 Μαρτίου 2018.
  2. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς (συστημένα) τα παρακάτω δικαιολογητικά στην Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών/Δ.νση Δημόσιας Υγείας  - Λ. Αλεξάνδρας 196 , Aθήνα - Τηλ.: 2131600367., από τις    1 /9/2017 έως και τις  15/9/2017.

 Α. Αίτηση συμμετοχής.

Β. Απολυτήριο Γυμνασίου ή ενδεικτικό Γ΄ τάξης Γυμνασίου παλαιού τύπου ή άλλης  ισότιμης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.  

 Γ. Πιστοποιητικό Υγείας από Κρατικό Νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό, στο οποίο να βεβαιώνεται, ότι δεν πάσχει ο ενδιαφερόμενος από νόσημα που παρακωλύει το επάγγελμα του απολυμαντή.

Δ. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή  πιστοποιητικό γέννησης, (έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται η ηλικία του ενδιαφερόμενου  δεκτοί από 18-50 ετών).

Ε. Εγγραφο για την πιστοποίηση όσων ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ( άνεργοι, πολύτεκνοι)

 Δικαίωμα  υποβολής  έχουν επίσης όσοι υπηρετούν  σε Δημόσια νοσοκομεία , άλλα ιδρύματα κ.λ.π.

Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται να κατατεθεί εκ μέρους τους η  σχετική έγκριση της υπηρεσίας τους, προκειμένου να φοιτήσουν στα μαθήματα σε περίπτωση επιλογής τους.

Η  επιλογή γίνεται χωρίς εξετάσεις από επιτροπή  που ορίζεται από το Υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το άρθρο του ανωτ. 3’ σχετ.