Παιδεία

Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Ρήγα Φεραίου Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Ρήγα Φεραίου Τη δημιουργία και λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου σχεδιάζει , μέσα στον  Οκτώβριο, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου,  με  στόχο την παροχή βοήθειας στους μαθητές που χρειάζεται να ενισχυθούν διδακτικά, αλλά οι γονείς τους δεν διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Ήδη ο Δήμος  διερευνά τα ενδιαφέρον των καθηγητών για συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία,  αλλά και τις περιπτώσεις μαθητών που χρήζουν άμεσης εξυπηρέτησης, ώστε να η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου να ξεκινήσει το δυνατόν συντομότερα.

«Ξεκινάμε μια νέα πρωτοβουλία στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δομών κοινωνικής ασπίδας στις άπορες οικογένειες. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο έρχεται να καλύψει τις ανάγκες εκείνων των μαθητών που αγωνίζονται για την απόκτηση της μόρφωσης και της γνώσης κάτω από ιδιάζουσες οικονομικά συνθήκες.  Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε βοήθεια στα παιδιά και τους εφήβους οι οποίοι νιώθουν ότι έχουν κενά στη διδασκαλία τους και θέλουν μια επιπλέον βοήθεια εκτός σχολείου», τόνισε μεταξύ άλλων η δήμαρχος της περιοχής  Ελένη Λαΐτσου.