Παιδεία

Δικαιολογητικά εγγραφής αθλητών στις σχολές επιτυχίας

Δικαιολογητικά εγγραφής αθλητών στις σχολές επιτυχίας Δικαιολογητικά εγγραφής αθλητών στις σχολές επιτυχίας
Δικαιολογητικά εγγραφής αθλητών στις σχολές επιτυχίας Τα δικαιολογητικά για την εγγραφή των εισαγομένων αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 καθορίζει με απόφαση του ο υφυπουργός Παιδείας κ.Κεδίκογλου.

Η απόφαση αναφέρει ότι η Επιτροπή Επιλογής Αθλητών έτους 2013 προέβη στον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων και κατάρτισε πίνακες εισαγομένων αθλητών στα ΤΕΦΑΑ και λοιπά τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά περίπτωση και δεν απαιτείται περαιτέρω έλεγχος αυτών.

Οι εν λόγω πίνακες κυρώθηκαν από τον Υφυπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων και αντίγραφα αυτών μαζί με τα δικαιολογητικά των εισαγομένων αθλητών διαβιβάζονται στις οικείες σχολές ή τμήματα εισαγωγής τους.

Προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία εγγραφών των επιτυχόντων στις σχολές ή τα τμήματα επιτυχίας, παρακαλούμε να προχωρήσετε στην εγγραφή τους, βάσει των αναγραφόμενων ημερομηνιών, βασιζόμενοι στα αποτελέσματα και την Υπουργική Απόφαση κύρωσης πινάκων 2013 που θα λάβετε από την Διεύθυνση Λειτουργικής Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Παιδείας και θρησκευμάτων.

Οι αθλητές που εισήχθησαν στις σχολές και τα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης οφείλουν να προσκομίσουν στη Γραμματεία της σχολής ή του τμήματος εισαγωγής τους από Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 έως και Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 τα εξής δικαιολογητικά, που αναφέρονται παρακάτω:

α) Αίτηση εγγραφής.
β) Τίτλο απόλυσης ή κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο του τίτλου αυτού.
γ) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνουν ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας.
 
Επισημαίνεται ότι όσοι είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή πρέπει να διαγραφούν προκειμένου να εγγραφούν στη νέα σχολή εισαγωγής τους.

δ) Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
Τα δικαιολογητικά αυτά θα ενσωματωθούν με τα λοιπά που περιλαμβάνονται στο φάκελο του κάθε επιτυχόντος, που αποστέλλεται ταχυδρομικά, από την υπηρεσία μας.

Οι εισαγόμενοι κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.