Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απόφαση διορισμού υποτρόφων για προπτυχιακές σπουδές

Υπουργείο Παιδείας: Απόφαση διορισμού υποτρόφων για προπτυχιακές σπουδές
Υπουργείο Παιδείας: Απόφαση διορισμού υποτρόφων για προπτυχιακές σπουδές Το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει την έγκριση του με αριθμ. 6 πρακτικού του διαγωνισμού της 7ης Μαρτίου 2013 για την ανάδειξη για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 δύο (2) υποτρόφων φοιτητριών για προπτυχιακές σπουδές εσωτερικού, σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος Αγαμ. Ζάχου και τον διορισμό ως υποτρόφων, σύμφωνα με τα παραπάνω, των κατωτέρω:

1.    Λεϊμονή Μαργαρίτας του Σωτηρίου, με Μ.Ο. βαθμολογίας 18.5, καταγόμενης από το Βόλο, φοιτήτριας, κατά το ακαδ.έτος 2011-2012, στο Α΄ έτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
2.    Κουτσορίζου Αναστασίας του Δημητρίου, με Μ.Ο. βαθμολογίας 17.0, καταγόμενης από το Βόλο, φοιτήτριας, κατά το ακαδ.έτος 2011-2012, στο Α΄ έτος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το ποσό της υποτροφίας είναι εκατόν ογδόντα (180) ευρώ το μήνα και η καταβολή της υποτροφίας θα αρχίσει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους ή εξαμήνου στο οποίο αναφέρεται η υποτροφία (2011-2012) και θα διαρκέσει ως το τέλος των κανονικών σπουδών των υποτρόφων στο Τμήμα που φοιτούν, εφόσον η ετήσια επίδοσή τους είναι καλή, δηλ. επιτυγχάνουν τουλάχιστον στα 2/3 των μαθημάτων, που προβλέπονται σε κάθε ακαδημαϊκό έτος από το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος ή της Σχολής που φοιτούν, σε κάθε εξεταστική περίοδο, διαφορετικά θα διακόπτεται η υποτροφία.

Επομένως οι υπότροφοι θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με την αρμόδια   Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να υπογράψουν την προβλεπόμενη από τις διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 38 του Ν.4182/2013 σύμβαση της υποτροφίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210. 5245198, αρμόδιοι: κα Αμπαριώτου Αργυρώ, κ. Παπαδόπουλος Νίκος.