Παιδεία

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2014

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2014
Αποτελέσματα Πανελληνίων 2014 Στις μία του μήνα Ιουλίου ημέρα Τρίτη θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014 για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, η αποστολή των αποκομμάτων και των καταστάσεων με τις βαθμολογιές των Πανελληνίων 2014 , προς τα Λύκεια προγραμματίζεται πιθανότατα για την Κυριακή 29 Ιουνίου, ώστε οι πίνακες με τους βαθμούς να ανακοινωθούν στα σχολεία την Τρίτη 1η ή το αργότερο την Τετάρτη 2 Ιουλίου.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ

Το υπουργείο όπως κάνει γνωστό η βαθμολόγηση στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα, τα τέσσερα μαθήματα Γενικής Παιδείας (Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία του Νεότερου και Σύγχρονου Κόσμου, Φυσική, Βιολογία) έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, η τελική ολοκλήρωση θα γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουνίου σταδιακά για όλα τα υπόλοιπα μαθήματα, εκτός των μαθημάτων των επαναληπτικών εξετάσεων, που θα κλειδώσουν οριστικά το Σάββατο 28 Ιουνίου.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εδώ