Παιδεία

Πανελλήνιες 2014 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

Πανελλήνιες 2014 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα Πανελλήνιες 2014 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα
Πανελλήνιες 2014 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα Αύριο πρόκειται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στα μαθήματα των Πανελληνίων 2014 , για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. Σημειώνεται ότι οι μαθητές καλούνται να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους, με τις σχολές προτίμησής τους, έως τις 14 Ιουλίου, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία.

Αύριο το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014 . Οι μαθητές αφού μάθουν τους βαθμούς τους για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μπορούν να κάνουν μετατροπή των βαθμών τους απο τις Πανελλήνιες 2014 σε μόρια. Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014 θα ανακοινωθούν περίπου στις 13:00 το μεσημέρι στα Λύκεια της χώρας ενώ ταυτόχρονα θα ανακοινωθούν στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ

Μπείτε στην ειδική εφαρμογή που κάνει μετατροπή των βαθμών των πανελληνίων 2014 σε μόρια

Ωστόσο, η ηλεκτρονική σελίδα υποβολής του μηχανογραφικού έχει "πέσει" από την Κυριακή, εμφανίζοντας το μήνυμα "Συγνώμη, η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού δεν είναι διαθέσιμη σήμερα Κυριακή 29 Ιουνίου, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας".

Τέλος, οι βάσεις των σχολών αναμένεται να ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.