Παιδεία

Που θα δείτε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014

Που θα δείτε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014 Που θα δείτε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014
Που θα δείτε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014 Αναρτώνται σήμερα, περί τη μία το μεσημέρι, στα λύκεια όλης της χώρας αλλά και στο internet , τα αποτελέσματα των πανελληνίων 2014 των γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ που θα καθορίσουν την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.

Μετά την ώρα αυτή, οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014 και στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ

 Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων των Πανελληνίων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

 Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετεινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 4-7-2014 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

 Επισημαίνεται, τέλος, ότι μέχρι την Πέμπτη 3-7-2014 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία (προσωρινή αποθήκευση). Από την Πέμπτη 3-7-2014 ως τη Δευτέρα 14-7-2014 όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr .

Πως θα κάνετε την μετατροπή των βαθμών σε μόρια

Με την εφαρμογή οι μαθητές μπορούν μόλις μάθουν την βαθμολογία των Πανελληνίων 2014 να την μετατρέψουν σε μόρια και να έχουν μια εικόνα πριν την ανακοίνωση των βάσεων σε ποιές σχολές εισάγονται με παλαιότερες βάσεις των τμημάτων.

μπείτε εδώ στην εφορμογή για την μετατροπή των βαθμών σε μόρια