Παιδεία

Εκτιμήσεις για τις βάσεις 2014 ανά σχολή

Βάσεις 2014 εκτιμήσεις για τα μόρια ανα σχολή Βάσεις 2014 εκτιμήσεις για τα μόρια ανα σχολή
Εκτιμήσεις για τις βάσεις 2014 ανά σχολή Στο τέλος του Αυγούστου θα ανακοινωθούν επίσημα οι βάσεις 2014 για την εισαγωγή των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις φέτος . Εκτιμήσεις όμως ακόμη και πριν την ολοκλήρωση υποβολής των Μηχανογραφικών δελτίων που τελειώνει αύριο μπορεί να έχει κάποιος σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία και τις βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας πριν από λίγες ημέρες.

Συγκρατημένη άνοδο σε ορισμένες σχολές και πτώση σε περιφερειακές αναμένεται ότι θα προβλέπει η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τις βάσεις 2014 στο τέλος του Αυγούστου.

Η Καθημερινή σήμερα παρουσιάζει τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις με μόρια ανα σχολή

Οι επιλογές των υποψηφίων στα μηχανογραφικά, πάντως, είναι, εκτός από τις βαθμολογίες, ένα επιπλέον στοιχείο που θα επηρεάσει τη διαμόρφωση των βάσεων εισαγωγής

Αύριο Δευτέρα λήγει η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών . Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση που καλούσε τους υποψηφίους να προβούν στην οριστικοποίηση των μηχανογραφικών τους

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι έχει διαπιστωθεί ότι ο ρυθμός υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων έως τώρα είναι ιδιαίτερα χαμηλός και δεδομένου ότι απομένουν λίγες μόνο ημέρες έως τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, παρακαλούνται οι υποψήφιοι να προβούν σύντομα στην οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού τους Δελτίου, ώστε να αποφευχθούν πιθανά τεχνικά προβλήματα στις οριστικοποιήσεις λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος τις τελευταίες ημέρες.

baseis-2014-eikona

πηγη:''Φωτογραφίας'' Καθημερινή