Παιδεία

Μάθηση και κυριακάτικο παιχνίδι με διαδικτυακή περιπλάνηση στις εγκαταστάσεις του Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Μάθηση και κυριακάτικο παιχνίδι με διαδικτυακή περιπλάνηση στις εγκαταστάσεις του Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
Μια μέρα γεμάτη παιχνίδι και γνώση από το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, σε μία συναρπαστική διαδικτυακή περιπλάνηση στο campus του Pierce με το σύνθημα «Let’s Play!» στις 13 Φεβρουαρίου 2022.

Μικροί και μεγάλοι πρόκειται να συνδυάσουν την περιπλάνηση με το παιχνίδι και την εξερεύνηση με τη μάθηση, παρακολουθώντας online το Let’s Play @Pierce | Ηome Edition την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, στις 11:00.

Παιδιά από 10 έως 12 ετών και οι γονείς τους θα περιηγηθούν διαδικτυακά στο campus του Pierce – Aμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του, τα θέατρα, τη βιβλιοθήκη, τα εργαστήρια και τις αίθουσες μουσικής και καλλιτεχνικών, ενώ θα διασκεδάσουν με διαδραστικό παιχνίδι που θα προσφέρει όμορφα δώρα στους νικητές!

Για να πάρετε μέρος, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

Σχετικά με το Pierce

Το Pierce είναι το Γυμνάσιο και Λύκειο-ΙΒ του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, το οποίο ξεκίνησε την εκπαιδευτική του πορεία το 1875 στη Σμύρνη ως σχολείο θηλέων. Από τότε έως και σήμερα, το Pierce προσφέρει με συνέπεια και ευθύνη ολοκληρωμένη εκπαίδευση με αποστολή να προετοιμάσει κατάλληλα τους μαθητές του ώστε να εξελιχθούν ως ευαισθητοποιημένοι και δημιουργικοί πολίτες του κόσμου.

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 147 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο-ΙΒ Pierce, το Deree –που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα– και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής στήριξης.