Παιδεία

Πανελλήνιες 2024: Ο πίνακας των υποψηφίων για τα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ Έλληνες εξωτερικού με ελλιπή δικαιολογητικά

Πανελλήνιες 2024: Ο πίνακας των υποψηφίων για τα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ Έλληνες εξωτερικού με ελλιπή δικαιολογητικά
Αναρτήθηκε ο πίνακας των υποψηφίων του διαγωνισμού για την επιλογή υποψηφίων στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ της ειδικής κατηγορίας “Έλληνες εξωτερικού με ελλιπή δικαιολογητικά”

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας η κατάσταση με τα ονόματα των Ελλήνων εξωτερικού που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2024 για την επιλογή υποψηφίων στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ)- Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών( ΑΣΣΥ) ακαδημαϊκού έτους 2024-2025, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις, μετά από τον έλεγχο τους από τη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ).

Οι εν λόγω υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν στην ΔΑΕ μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τα ελλείποντα-ελλιπή δικαιολογητικά, έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59.

Τα ελλιπή δικαιολογητικά που θα επισυνάπτονται πρέπει να είναι ευκρινή, σε μορφή PDF. Στο θέμα του email θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινίσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 -2133 -2134, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:30 - 14:30).

Δείτε αναλυτικά τον κατάλογο εδώ