Παιδεία

Αγχώθηκε η μικρή Ελισσάβετ: Έχω άγχος, θα πάω αύριο και θα μάθω Φυσική, έχω ακούσει τα χειρότερα

Αγχώθηκε η μικρή Ελισσάβετ: Έχω άγχος, θα πάω αύριο και θα μάθω Φυσική, έχω ακούσει τα χειρότερα
Η Ελισάβετ, ο Γιώργος, ο Θοδωρής και η Μελίνα μίλησαν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τελέστηκε ο αγιασμός στα σχολεία σήμερα με τους μαθητές μετά να πηγαίνουν στις τάξεις τους και να παίρνουν τα βιβλία τους.

Η κάμερα του Action 24 βρέθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο στο Αιγάλεω και η μικρή Ελισάβετ πριν χτυπήσει το κουδούνι είπε πως έχει άγχος και αγωνία.

Η νεαρή μαθήτρια... αγχώθηκε μόνο και μόνο στην ιδέα ότι θα πρέπει να μελετήσει το μάθημα της Φυσικής, με την ίδια να αποκαλύπτει πως έχει ακούσει τα... χειρότερα.

«Τώρα θα πάω πέμπτη και θα μάθω Φυσική. Μου έχουν πει τα χειρότερα για τη Φυσική», είπε η Ελισάβετ. Όσο για το αγαπημένο της μάθημα, είναι τα εικαστικά ενώ με ειλικρίνεια απάντησε πως θα ήθελε και άλλες διακοπές όπως όλοι αλλά... «για πάντα».

Ο Γιώργος είπε πως είναι χαρούμενος αφού θα πάει έκτη Δημοτικού και μετά στο Γυμνάσιο. «Δεν έχω αγωνία γιατί άκουσα πως η έκτη είναι επανάληψη όλων των τάξεων», ανέφερε και είπε πως δεν ήθελε άλλες διακοπές αφού «είμαι μια χαρά».

Ο Θοδωρής που θα πάει πέμπτη είπε πως ανυπομονεί και «φέτος θα έχουμε καινούργιο δάσκαλο, έχω αγωνία». Η Μελίνα που θα πάει πέμπτη νιώθει «τέλεια» και δηλώνει πως δεν έχει «καθόλου άγχος».

Η σύνδεση έκλεισε με την... αγχωμένη για τη Φυσική Ελισάβετ που ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές καλή σχολική χρονιά.