Παιδεία

20 Υποτροφίες αναγνωρισμένων σπουδών Φυσικής Αγωγής IdEF – ALTERLIFE

20 Υποτροφίες αναγνωρισμένων σπουδών Φυσικής Αγωγής IdEF – ALTERLIFE
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα στο idef.gr έως 30/9, συμπληρώνοντας στη φόρμα ενδιαφέροντος «ALTERLIFE» στα σχόλια και να διεκδικήσουν 50% υποτροφία για τα δίδακτρα σε όλα τα χρόνια σπουδών!

O μεγαλύτερος όμιλος στο fitness, η ALTERLIFE και το IDEF - Γαλλικό Κολλέγιο της Ελλάδος ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν τη δυνατότητα σε όλες και όλους για αναγνωρισμένες σπουδές, εξειδίκευση και επαγγελματική καταξίωση.

Πιο συγκεκριμένα, η ALTERLIFE σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε πτυχίο ή μεταπτυχιακό από το δημόσιο γαλλικό πανεπιστήμιο της Σορβόννης Sorbonne Paris Nord, σπουδάζοντας στο Κολλέγιο IdEF, στην Ελλάδα, στα ελληνικά και με τη μέθοδο της ευέλικτης μάθησης, με υποτροφία 50% για όλα τα έτη σπουδών.

Το πτυχίο του Γαλλικού Πανεπιστημίου είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και καταξιωμένο στην αγορά εργασίας, δίνοντας μία σειρά από δυνατότητες, όπως πρόσληψη ως γυμναστή σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, καριέρα ως προπονητή κ.ά. H ALTERLIFE προσφέρει και υποστηρίζει την πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών στο οργανωμένο περιβάλλον των εγκαταστάσεων της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα στο idef.gr έως 30/9, συμπληρώνοντας στη φόρμα ενδιαφέροντος «ALTERLIFE» στα σχόλια και να διεκδικήσουν 50% υποτροφία για τα δίδακτρα σε όλα τα χρόνια σπουδών! Η επιλογή θα γίνει από μεικτή ακαδημαϊκή επιτροπή των δύο φορέων, μετά από προσωπική συνέντευξη.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, θα αποκτήσουν επίσης προνομιακή πρόσβαση στα μοναδικά, επαγγελματικά προγράμματα εξειδίκευσης, του ALTERLIFE FITNESS ACADEMY και τη δυνατότητα καριέρας στον μεγαλύτερο εργοδότη fitness στην Ελλάδα, καθώς η ALTERLIFE προσφέρει άμεση ένταξη στην αγορά εργασίας, δια βίου εκπαίδευση και ημέρες καριέρας, γνώσεων και βέλτιστων τεχνικών, από τους ειδικούς στο fitness.

Η ALTERLIFE, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας μας, με περισσότερους από 1200 εργαζόμενους και 86 γυμναστήρια συνεχώς αναπτύσσεται στα πλαίσια του προγράμματος #ALTERLIFEcareerNext, αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες, για την συνεχή ενδυνάμωση της νέας γενιάς, με στόχο την επιτυχή ένταξη της στην αγορά εργασίας.

#ALTERLIFEpeople #ALTERLIFEfitnessexcellence #ALTERLIFEcareerNext

{https://www.instagram.com/reel/C_yLVasILql/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D}