Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Τα θέματα και ο απαντήσεις κατεύθυνσης πανελληνίων 2015

Υπουργείο Παιδείας: Τα θέματα κατεύθυνσης πανελληνίων 2015 Υπουργείο Παιδείας: Τα θέματα κατεύθυνσης πανελληνίων 2015
Υπουργείο Παιδείας: Τα θέματα και ο απαντήσεις κατεύθυνσης πανελληνίων 2015 Περίπου στις 10:30 το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα των Πανελληνίων 2015 για τα μαθήματα κατεύθυνσης και συγκεκριμένα τα θέματα λογοτεχνίας χημεία - βιοχημεία , βιολογία και Αρχές Οργάνωσης Διοίκηση Επιχειρήσεων

Τα θέματα για τα μαθήματα κατεύθυνσης Πανελληνίων 2015 αναρτήθηκαν (Πανελλήνιες 2015)

Με τα μαθήματα Κατεύθυνσης και συγκεκριμένα Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών), συνεχίζονται αύριο, Παρασκευή, οι Πανελλήνιες 2015 για τους 105.000 υποψηφίους που αναζητούν μία από τις περίπου 68.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για τα ειδικά μαθήματα οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 24, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Οι βαθμοί θα ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, ενώ για τις βάσεις οι υποψήφιοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή τουλάχιστον έως τις 20 Αυγούστου.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης για τις Πανελλήνιες 2015 ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από τα μαθήματα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Γραφιστικές Εφαρμογές, για τα οποία η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

δείτε εδώ τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2015

Τα θέματα για τις πανελλήνιες 2015

δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα