Το ...κόμπλεξ με τους φοιτητές- Τους βλέπουν και στον ύπνο τους!

Το ...κόμπλεξ με τους φοιτητές- Τους βλέπουν και στον ύπνο τους!
Όταν το οργανωμένο έγκλημα ζει και βασιλεύει το Μαξίμου επιβάλλει το ...νόμο στα Πανεπιστήμια- Ε, η νεολαία μας δεν είναι εγκληματίες!- Ξαναζεσταμένα ψευτοδιλήμματα «με τη βαριοπούλα ή με τις βιβλιοθήκες» από τον πρωθυπουργό!

Να ταξιδεύσει με παλιά εισιτήρια επιχειρεί το Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό να ανασύρει για μια ακόμα φορά τον Έβρο, αλλά και το δόγμα του ...νόμου και της τάξης, απειλώντας, ποιους άλλους, τους ...φοιτητές!

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!

Το οργανωμένο έγκλημα ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με εκτελέσεις ακόμα και σε πολυσύχναστες πλατείες όπως πριν λίγες μέρες στον Βύρωνα, το εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σαρκός τινάζει την μπάνκα στον αέρα από τα παράνομα υπέρογκα κέρδη του, από τις φυλακές οι αρχηγοί καθοδηγούν τις συμμορίες και η κυβέρνηση αν δεν προσφεύγει στον ποινικό λαϊκισμό αυξάνοντας τις ποινές, καταπολεμά το έγκλημα στα ...Πανεπιστήμια!

Αδιανόητα πράγματα για κάθε ευνομούμενη πολιτεία! Τα Πανεπιστήμια που έβγαλαν τη γενιά του brain drain, περιζήτητη σε όλη την Ευρώπη, που εξακολουθούν και βγάζουν εξίσου σπουδαίους επιστήμονες, εμφανίζονται ως άντρα εγκληματιών! Ζηλεύοντας κάποιοι τη δόξα καθεστώτων άλλων εποχών θέλουν να καλλιεργήσουν μια αντίληψη ότι τα ΑΕΙ της χώρας δεν είναι κυψέλες συζητήσεων, προβληματισμών και αναζητήσεων για την επιστήμη και την κοινωνία, αλλά μόνο κέντρα παπαγαλίας και αποστήθισης. Θα φτάσουμε σε λίγο να κατηγορούμε τον Μπάιντεν γιατί δεν αντέδρασε άμεσα και άφησε να εγκατασταθούν οι σκηνές στο ...Κολάμπια!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεπικουρούμενη από το ΠΑΣΟΚ και εκμεταλλευόμενη την κάλυψη από τον ΣΥΡΙΖΑ σε ακρότητες που γινόντουσαν σε σχολές, προχώρησε σε αδιανόητα πράγματα.

Μεταξύ των άλλων συγκρότησε την Πανεπιστημιακή Αστυνομία με 400 άτομα και 600 επιλαχόντες και την Αστυνομία Διαδηλώσεων, με 1000 προσληφθέντες! Όλοι αυτοί με τρίμηνη εκπαίδευση και χωρίς να φέρουν όπλα. Αποτελούν τους 2 σε 58 αστυνομικούς της χώρας. Τώρα δεν υπάρχουν ως σώματα (παρότι ο πρωθυπουργός δηλώνει πως η Πανεπιστημιακή Αστυνομία δεν έχει διαλυθεί), ρόλο πραγματικού αστυνομικού δεν μπορεί να έχουν, τους έχουν βάλει σε αστυνομικά τμήματα να κάνουν τους βοηθούς και κανένας δεν δίνει λόγο για τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και την κοροϊδία του ελληνικού λαού!

Να θυμίσουμε πως ούτε τις πόρτες με τα τουρνικέ έχουν φτιάξει, που υποτίθεται ότι θα γινόταν ο έλεγχος σε όσους θα εισέρχονταν στις σχολές! Αν, μάλιστα, θυμόμαστε ορθά, για την κατασκευή των τουρνικέ και την αγορά του εξοπλισμού είχε δοθεί χορηγία από γνωστό ιδιώτη! Πού να βρίσκονται άραγε τα χρήματα αυτά;

Η ιδεοληψία του Μαξίμου και η αλλεργία ορισμένων με τα δημόσια πανεπιστήμια και με την ελεύθερη έκφραση σε αυτά αποτελούν πρόβλημα για τη δημοκρατία στη χώρα. Και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς τι δύναμη χρειάζεται κάποιος φοιτητής σε ένα Αμερικανικό Πανεπιστήμιο να κινδυνεύσει να καταστρέψει το μέλλον του, μόνο και μόνο για κάτι που θεωρεί υψηλό ιδανικό.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν κάποιος πιστεύει ότι με το δίλημμα «με τη βαριοπούλα ή με τις βιβλιοθήκες» μπορεί να κερδίσει ξανά εκλογές μάλλον έχει πρόβλημα!