Παιχνίδια Εξουσίας

Το Μαξίμου γνώριζε για τον Αυγενάκη μία ώρα μετά το επεισόδιο!

Το Μαξίμου γνώριζε για τον Αυγενάκη μία ώρα μετά το επεισόδιο!
Η προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης - Η ...μισή διαγραφή από τη στιγμή που η ΝΔ δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς! - Αναμένονται νέα βίντεο, κυρίως για όσαν ακολούθησαν μετά την επίθεση.

Νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο Λευτέρη Αυγενάκη δίνουν οι αποκαλύψεις του Dnews, καθώς το Μαξίμου φέρεται να είχε ενημερωθεί για την υπόθεση μια περίπου ώρα μετά το συμβάν το πρωί της περασμένης Παρασκευής!

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η καταγραφή της επίθεσης στον υπάλληλο του αεροδρομίου από την ΕΛΑΣ έγινε στις 10.15 το πρωί της Παρασκευής.
Στις 10.30 ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ενημέρωσε για το συμβάν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας, ενημερώθηκε από την οδό Κατεχάκη το μέγαρο Μαξίμου- οι πηγές της στήλης αναφέρουν πως η ενημέρωση έγινε στον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο ο οποίος κατά το απώτερο παρελθόν υπήρξε στενός συνεργάτης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Εφόσον οι πληροφορίες της στήλης είναι αληθείς το μέγαρο Μαξίμου γνώριζε από το πρωί της Παρασκευής για την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη στον υπάλληλο του αεροδρομίου πλην όμως ασχολήθηκε με την υπόθεση αυτή ούτε καν όταν είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της επόμενης Τρίτης, με συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ασχολήθηκε το πρωί της Τετάρτης, αφού από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας είδε το φως της δημοσιότητας το επίμαχο βίντεο και ξεκίνησε η κατακραυγή στο διαδίκτυο. Εντύπωση δε προκαλεί το γεγονός ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν διεγράφη από μέλος του κόμματος της ΝΔ, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες ότι στον πρωινό καφέ κάποια στελέχη προσπάθησαν να αποτρέψουν τη διαγραφή του πρώην υπουργού αλλά δεν κατάφεραν να πείσουν τον πρωθυπουργό!

Σύμφωνα δε με άλλες πληροφορίες «φωτιές» αναμένεται να ανάψουν εντός της ημέρας νέα βίντεο, κυρίως με όσα ακολούθησαν μετά την επίθεση του πρώην υπουργού στον υπάλληλο του αεροδρομίου!