«Ντου» στην Πολιτική Γραμματεία

«Ντου» στην Πολιτική Γραμματεία Φωτογραφία: Aris Oikonomou/ SOOC
Οι δυσκολίες στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιορίζονται στους πολιτικούς διαγκωνισμούς και τη διαχείριση του εκάστοτε υπερεγώ, αλλά αναμένεται να επεκταθούν και στη διαχείριση των εργαζόμενων της Αυγής.

Μετά τον ξαφνικό θάνατο στο καθημερινό φύλλο, οι εργαζόμενοι της Αυγής έχουν προγραμματίσει δύο νέες κινητοποιήσεις με στόχο να μην ανασταλεί η έκδοση του καθημερινού της φύλλου, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την καταβολή των οφειλών που υπάρχουν προς αυτούς.

Σήμερα, Πέμπτη 04/07 στις 09:30 π.μ. θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Κουμουνδούρου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπου συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, όπου θεωρείται δεδομένο πως θα ζητήσουν ακρόαση από το καθοδηγητικό όργανο και διασφαλίσεις για τα δεδουλευμένα τους.

Νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 06/07 09:30 στην πλατεία Καραϊσκάκη έξω από το ξενοδοχείο Wyndham, όπου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή.
Στην απόφασή της η γενική συνέλευση των εργαζομένων αναφέρει:

«Η ιστορία δεν τελείωσε

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 04/07/2024, 09.30, πλατεία Κουμουνδούρου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπου συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος

Σάββατο 06/07/2024, 09.30, πλατεία Καραϊσκάκη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στο ξενοδοχείο Wyndham
Πάρτε πίσω το λουκέτο στην ημερήσια ΑΥΓΗ

-Να ανακληθεί η απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της ΑΥΓΗΣ

-Να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας. Καμία απόλυση

-Να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα. Καμία περιστολή στα εργασιακά μας δικαιώματα

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της ΑΥΓΗΣ».