Ο Πληροφοριοδότης

Έχει ανάγκη ο Χατζηβασιλείου να γίνεται «εθνικιστής»;

Έχει ανάγκη ο Χατζηβασιλείου να γίνεται «εθνικιστής»;
Αν είναι πρόβλημά του η υπουργική καρέκλα ας την κερδίσει με τις θέσεις του- Δεν το έμαθε τόσα χρόνια δίπλα στη Ντόρα;

«Υιοθετώντας τουρκικά fake news γύρω από τα γεγονότα στην Κάσο ο ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα ασκεί αντιπολίτευση στην ίδια την Ελλάδα» δήλωσε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου!

Όπα ρε μεγάλε! Να μην πει κανείς για το συνέβη στην Κάσο; Για εκείνο του τουρκολιβυκό μνημόνιο που το Μαξίμου το πήρε χαμπάρι όταν ...ανακοινώθηκε, προφανώς γιατί η ΕΥΠ παρακολουθούσε τους Έλληνες αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων! Ούτε γιατί δεν τολμήσαμε στην περιοχή αυτή να αυξήσουμε τα όριά μας στα 12νμ, περιοχή που η επέκτασή τους δεν αποτελεί αιτία πολέμου για την Τουρκία;

Να μην πούμε ούτε για τα θαλάσσια πάρκα που θα οριοθετούσαμε; Να μην πούμε μια καλή κουβέντα για το Νίκο Δένδια για την επίθεση που δέχεται μέρες τώρα από τον Ερντογάν; Καλή κουβέντα που ούτε μέσα από τα δόντια δεν μπορεί να ψελίσσει το Μαξίμου!

Και ξεχνάς ότι τόσο εσύ όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη δίπλα στην οποία θήτευσες και αναδείχθηκες, πόσες φορές έχετε δεχθεί επιθέσεις για «φιλοτουρκικές θέσεις» και ο υπογράφων υπερασπίστηκε;

Ας σταματήσει πια η πλάκα και ο εφησυχασμός, ιδίως εάν έχει στόχο την (υφ)υπουργική καρέκλα, που ούτε αυτή τη φορά ήρθε!

Β.Σκ.