Το ΠΑΣΟΚ δεν ησυχάζει: «Πόλεμος» για τον... τηλεφωνικό κατάλογο και τα... τάμπλετ!

Το ΠΑΣΟΚ δεν ησυχάζει: «Πόλεμος» για τον... τηλεφωνικό κατάλογο και τα... τάμπλετ! Φωτογραφία: Aris Oikonomou / SOOC
Έντονες αντιδράσεις από Δούκα, Διαμαντοπούλου και άλλους υποψηφίους!

Νέος «πόλεμος» ξέσπασε στη Χαριλάου Τρικούπη μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και των υποψηφίων του κόμματος, με επικεφαλής τον Χάρη Δούκα και την Άννα Διαμαντοπούλου!

Ο λόγος το Μητρώο Μελών που έλαβαν την Παρασκευή οι υποψήφιοι για την ηγεσία προκειμένου να μαζέψουν τις υπογραφές που απαιτούνται για την υποψηφιότητά τους - 5.000 μίνιμουμ. Όπως, όμως, λένε οι υποψήφιοι αυτό που παρέλαβαν δεν είναι Μητρώο Μελών, αλλά ...τηλεφωνικός κατάλογος, αφού έχει για κάθε μέλος μόνο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και τηλέφωνο - και κανένα άλλο στοιχείο!

«Έχουμε Μητρώο Μελών ως κόμμα ή μας κοροϊδεύουν;» λένε χαρακτηριστικά, καθώς θεωρούν πως η ηγεσία δεν θέλει να συγκεντρωθούν από τους άλλους υποψηφίους πολλές χιλιάδες υπογραφές - στον άτυπο πόλεμο που έχει ξεκινήσει για το ποιος θα συγκεντρώσει περισσότερες- και δεν τους δίνει το πραγματικό Μητρώο!

«Πόλεμος», όμως, ξέσπασε και για τα τάμπλετ που θα χρησιμοποιηθούν για την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων στα εκλογικά τμήματα και τα οποία είναι ίδια στον αριθμό με την προηγούμενη αναμέτρηση. Τα τάμπλετ είναι 850 (ένα για κάθε εκλογικό τμήμα) συν 150 που θα κρατηθούν μήπως υπάρχουν βλάβες σε κάποια απ΄ αυτά που θα χρησιμοποιηθούν! Η εταιρεία που θα έχει ευθύνη των εσωκομματικών αλλαγών δηλώνει πως το κόστος για να χρησιμοποιηθούν περισσότερα τάμπλετ θα είναι ελάχιστο, πλην όμως η πλειοψηφία της Χαριλάου Τρικούπη αρνιέται να αυξήσει τον αριθμό! Οι υποψήφιοι εκτιμούν ότι η Χαριλάου Τρικούπη δεν θέλει να ψηφίσουν πολλοί (!) και θέτει προσκόμματα- και ετοιμάζονται για μεγάλη μάχη!

ΥΓ: Χωρίς να υποτιμάμε τα οργανωτικά, μήπως θα ήταν καλύτερο η μάχη να δοθεί για τις πολιτικές θέσεις;

Τ.Τε.