Ο Πληροφοριοδότης

Ανακατατάξεις στα media του ομίλου Μαρινάκη, τι συμβαίνει με τον Πρετεντέρη

Ανακατατάξεις στα media του ομίλου Μαρινάκη, τι συμβαίνει με τον Πρετεντέρη
Η πρωτοφανής κόντρα του Γιάννη Πρετεντέρη με τον... εκδότη του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα μάτια του Κυριάκου Μητσοτάκη μονοπώλησε τα δημοσιογραφικά και παραπολιτικά πηγαδάκια το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Η επίθεση του εκδότη και διευθυντή του Βήματος και η απάντηση της διοίκησης μέσα από την πένα του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου στο in.gr, καθώς και η δημοσίευση και υπερπροβολή της απάντησης της Μαρίας Καρυστιανού στο άρθρο του κ. Πρετεντέρη σίγουρα δεν συνάδει με τα ειωθότα της ελληνικής δημοσιογραφίας. Από την άλλη, κάποιος καλοπροαίρετος θα σχολίαζε πως έχουμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοια... ενδοομιλική μιντιακή δημοκρατία.

Σε κάθε περίπτωση, τα πυρά του Γιάννη Πρετεντέρη μόνο άσχετα με τις επικείμενες ανακατατάξεις στον ΔΟΜ δεν πρέπει να θεωρούνται. Και τούτο, διότι εντείνονται οι φήμες για μετακόμιση διευθυντικού στελέχους των Νέων στη διεύθυνση του Βήματος και παραγκωνισμό του σημερινού διευθυντή.

Άλλοι πάλι, πιο υποψιασμένοι, συνδέουν το «αντάρτικο» του Γιάννη με την επικείμενη «χηρεία» της θέσης του Προέδρου της ΕΡΤ, λόγω της μετακόμισης του κ. Ζούλα στον ΣΚΑΙ.

Οψόμεθα...
Ν.Α.