Ο Πληροφοριοδότης

Σε ρόλο... ΥΕΝΕΔ η ΕΡΤ - Στα αζήτητα η συναυλία για τα Τέμπη

Σε ρόλο... ΥΕΝΕΔ η ΕΡΤ - Στα αζήτητα η συναυλία για τα Τέμπη Φωτογραφία: EUROKINISSI/ TATIANA ΜΠΟΛΑΡΗ
Το Καλλιμάρμαρο γέμισε για τη συναυλία μνήμης για τα Τέμπη, αλλά η ΕΡΤ δεν το «είδε».

Αν αναζητήσει κάποιος την είδηση για τη συναυλία μνήμης για τα Τέμπη στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, θα αρχίσει να αναρωτιέται αν πραγματικά διεξάγεται σήμερα.

Το Καλλιμάρμαρο μπορεί να γέμισε από νωρίς, όμως στην ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης χρειάζονται τόσα scroll down για να εντοπίσει ο αναγνώστης την είδηση, που μέχρι να φτάσει μπροστά στα μάτια του θα έχει πιστέψει ότι οι εικόνες του κατάμεστου Παναθηναϊκού σταδίου είναι αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης.

Κι όμως, χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται εκεί απόψε, για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας. Όσοι δεν κατάφεραν να προλάβουν να αγοράσουν ένα εισιτήριο- καθώς η συναυλία έγινε γρήγορα sold out- θα εντοπίσουν στο ertnews μόνο την προαναγγελία, στις πολιτιστικές ειδήσεις στο τέλος της ιστοσελίδας, δίπλα σε θέμα για εμφανίσεις του Χιου Τζάκμαν.

ERT_9757f.png

Τη «δόξα» της ΕΡΤ ζήλεψε και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, καθώς στην πρώτη σελίδα δεν υπάρχει καμία αναφορά στη συναυλία. Πάντως, την είδηση για τον Χιου Τζάκμαν την βρίσκει κανείς πιο εύκολα και στο ΑΠΕ.

Σ.Β.