Πολιτική

Στο «πλευρό» του Ανδρέα Πετρουλάκη ο Μητσοτάκης για την αγωγή Καμμένου

Στο «πλευρό» του Ανδρέα Πετρουλάκη ο Μητσοτάκης για την αγωγή Καμμένου
Του Γιάννη Χρηστάκου Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμά του στο facebook υπερασπίζεται τον γνωστό σκιτσογράφο Ανδρέα Πετρουλάκη που δέχτηκε αγωγή ύψους 1 εκατ. ευρώ από τον Πάνο Καμμένο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ καυτηρίασε την πρακτική των μηνύσεων και των αγωγών κατά Μέσων Ενημέρωσης και δημοσιογράφων τονίζοντας ότι και ο ίδιος έχει δεχτεί ακόμη και χυδαίες επιθέσεις.

Ωστόσο, ο Κ. Μητσοτάκης με αφορμή το υπέρογκο ποσό που ζήτησε ο κ. Καμμένος από τον Ανδρέα Πετρουλάκη, ύψους 1 εκατ. ευρώ, τονίζει οτι με το να ζητείται αυτό το ποσό ο κ. Καμμένος δεν στοχεύει στην ηθική του αποκατάσταση αλλά στην εξόντωση του δημοσιογράφου.

Στέλνοντας μήνυμα σε όλους όσοι ασχολούνται με τα ΜΜΕ ο Κ. Μητσοτάκης καταλήγει: «Ο έλεγχος της εξουσίας είναι προϋπόθεση της Δημοκρατίας. Βάστα γερά λοιπόν Ανδρέα. Δεν σε γνωρίζω καλά προσωπικά και σίγουρα δεν ανήκεις στο χώρο που έχω την τιμή να εκπροσωπώ. Μην αφήσεις κανένα να περιορίσει τη δημιουργικότητα σου και να φιμώσει τη γνώμη σου. Και βαστάτε γερά και όλοι όσοι έχετε το θάρρος να λέτε τη γνώμη σας ενυπόγραφα και να μπαίνετε στην κονίστρα του δημόσιου διαλόγου. Δεν είστε μόνοι σας».

MHTSOTAKHS FB PETROYLAKHS