Πολιτική

Εξορμήσεις στην επαρχία για Αχτσιόγλου και Αντωνοπούλου

Εξορμήσεις στην επαρχία για Αχτσιόγλου και Αντωνοπούλου
Επίσκεψη στα Χανιά πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης αναμένεται να συναντηθεί με τους εργαζόμενους και την διοίκηση της ΔΕΗ στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, καθώς και με απολυμένους εργαζόμενους σε τεχνικές εταιρείες της περιοχής.

Επίσης, θα επισκεφθεί το τοπικό υποκατάστημα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) και θα συναντηθεί με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων και πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων.

Περιοδεία της Ρ. Αντωνοπούλου στην Ευρυτανία

Τις πολιτικές για την αύξηση της απασχόλησης και την ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας θα παρουσιάσει η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, κατά την περιοδεία της στο νομό Ευρυτανίας, σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017.

Η κ. Αντωνοπούλου θα συναντηθεί το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Καρπενησίου, Νίκο Σουλιώτη, και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό, ενώ στις 18:00 θα μιλήσει στο Εργατικό Κέντρο Καρπενησίου.