Πολιτική

Η επίθεση ΝΔ σε Καμμένο, ο ρόλος του Σερραίου Κ. Καραμανλή και η στάση του πρώην πρωθυπουργού

Η επίθεση ΝΔ σε Καμμένο, ο ρόλος του Σερραίου Κ. Καραμανλή και η στάση του πρώην πρωθυπουργού
Του Γιάννη Χρηστάκου Ο κύβος ερρίφθη. Καιρό τώρα στη ΝΔ συζητούσαν για τις εξάρσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη, επιχειρώντας με μαεστρία να τους παρουσιάσει ως αποκομμένους από την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα με την σύμφωνη γνώμη του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού

Στην  σύσκεψη των τομεαρχών υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη το θέμα συζητήθηκε εκτενώς και αποφασίστηκε να υπάρξει δυναμική απάντηση από την Πειραιώς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο βουλευτής Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος να δώσει τέλος στα σενάρια που διακινούσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και να τον χαρακτηρίσει « καραμανλικό ευκαιρίας αλά καρτ» στην συνέντευξή του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM.

Είχε προηγηθεί παρασκήνιο, σύμφωνα με τα dikaiologitika news, καθώς η Ντόρα Μπακογιάννη επικοινώνησε με τον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος και έδωσε την συναινεσή του να εξηγήσει η Νέα Δημοκρατία ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον Πάνο Καμμένο ούτε και με όσα ισχυρίζεται.

Στην Πειραιώς γενικότερα δεν ασχολούνται με τον κ. Καμμένο και το κόμμα του εκτιμήθηκε όμως ότι αν δεν υπήρχε απάντηση στους ισχυρισμούς του θα δινόταν η εικόνα της ανοχής  γι αυτό και έπρεπε να δώσουν τέλος στα σενάρια. Πάντως, από την Παναγή Κυριακού δεν φαίνεται να είδαν με καλό μάτι το γεγονός ότι ο βουλευτής Κώστας Καραμανλής ανέλαβε να υπερασπιστεί τον πρώην πρωθυπουργό αφού ως γνωστόν ο ίδιος δεν επιθυμεί να ομιλεί κανείς για λογαριασμό του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κόψει κάθε τέτοια προσπάθεια από όσους βρίσκονται μεταξύ των συνομιλητών του και το επιχείρησαν στο παρελθόν.