Πολιτική

ΝΔ: Το κόμμα που συγκυβερνά με τον κ. Καμμένο κάνει κήρυγμα περί αντισημιτισμού

ΝΔ: Το κόμμα που συγκυβερνά με τον κ. Καμμένο κάνει κήρυγμα περί αντισημιτισμού
Για δημιουργία εντυπώσεων από τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή ην τροπολογία που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή για την υπηκοότητα των συγγενών θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Σε ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση ξεκαθαρίζει ότι είναι υπέρ της ρύθμισης και τονίζει ότι εκ παραδρομής και λόγω της πληθώρας των τροπολογιών που υπήρχαν καταγράφηκε ότι η θέση της ήταν "παρών".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

"Για μία ακόμα φορά, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Το Κόμμα που συγκυβερνά με τον γνωστό για τα αντισημιτικά του σχόλια, κ. Καμμένο, κάνει κήρυγμα περί αντισημιτισμού. Θράσος χωρίς μέτρο...
 
Το ζήτημα της υπηκοότητας των κατιόντων Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος έχει ρυθμιστεί, κατά μείζονα τρόπο, από νόμο του 2011, επί υπουργίας κ. Χάρη Καστανίδη, τον οποίο είχε υπερψηφίσει η Νέα Δημοκρατία.
 
Σε ό,τι αφορά στην χθεσινή τροπολογία, η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη της, κάτι που αποτυπώνεται με σαφήνεια στα πρακτικά της Βουλής από την τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού της Εκπροσώπου κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.